حسین حسنی بافرانی نماینده مردم نائین در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر از رایزنی با هیئت رئیسه مجلس در خصوص تصویب طرح متمم بودجه دولت خبر داد و ابراز امیدواری کرد با تصویب این طرح بخشی از کسری بودجه وزارت بهداشت مرتفع شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: متاسفانه در کمیسیون برنامه و بودجه مطرح شده است که کسری بودجه این وزارت بهداشت از بودجه اختصاصی این وزارتخانه تأمین شود که این موضوع باعث می شود دیگر هیچ بودجه ای برای سایر فعالیت های این وزارتخانه باقی نماند. البته کمیسیون بهداشت و درمان درصدد است که این مصوبه را اصلاح کند.
وی در خصوص بودجه سال 86 دولت خاطرنشان کرد: بودجه سال 86 به صورت انقباضی بسته شده است و سرانه بهداشت و درمان نیز تغییر بسیار کمی را شاهد خواهد بود.
حسنی با اشاره به مصوبه سال جاری برای پرداخت حقوق کلیه کارمندان از سوی وزارت اقتصاد و دارایی یاد آور شد: نکته مثبت این مصوبه این است که پس از این وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی دیگر دغدغه پرداخت حقوق پرسنل و کسری بودجه در بخش هزینه ها را نخواهند داشت.
وی اضافه کرد: البته نکات دیگری مانند اضافه کاری ها و نحوه پرداخت حقوق قراردادی ها نیز باید در این مصوبه مشخص شود. همچنین 12 هزار نفر بر اساس مصوبه مجلس در وزارت بهداشت استخدام شده اند که حقوق این افراد نیز بخشی از کسری بودجه هزینه ای وزارت بهداشت را تشکیل می دهد.
نظر شما