به گزارش خبرنگار مهر، حسن کامران صبح جمعه، در مراسم تجلیل از پزشکان اظهار داشت: لازم است از تولیدات داخلی حمایت شودو
وی ادامه داد: در صورتی که از این دست مایه ها و تولیدات بومی استفاده نشود و تولیدات داخلی را به بازار عرضه نکنیم قطعا نمی توانیم به رشد و توسعه دست یابیم.
نماینده مردم اصفهان در مجلس با بیان اینکه همیشه یار بهداشت و درمان بودیم، افزود: بدنبال افزایش بودجه در حوزه بهداشت و درمان بودیم و طبق بند پ تبصره ۵ بودجه سال ۹۵، ۱۰ هزار میلیارد تومان باید به این بخش تخصیص یابد.
وی با بیان اینکه در برنامه چهارم، پنجم و ششم توسعه کشور احکامی که مصوبه کردیم به خاطر نظارت های ضعیف مجلس هنوز به اجرا در نیامده است، ادامه داد: متاسفانه نظارت های مجلس ضعیف است و به همین علت قوانین به خوبی اجرایی نمی شود.
کامران اعلام کرد: در صورتی که به بهداشت و درمان توجه شود امنیت در جامعه خواهیم داشت.
وی بیان داشت: پزشکان ما با اخلاق هستند و در مقایسه با دیگر کشورها اگر نمره ۲۰ نگیرند به طور قطع نمره ۱۹ را خواهند گرفت.
نظر شما