به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، فیس بوک ۶۵۲ صفحه را به همین علت حذف کرده، توئیتر از تعلیق ۲۸۴ حساب خبر داده و گوگل نیز تعدادی از کانال های یوتیوب، حساب های گوگل پلاس و بلاگر را به همین علت کنار گذاشته است.
اما برخی کاربران سایت به اشتراک گذاری لینک رد – ایت هم مدعی شده اند حساب های کاربری ایرانی خاصی را در آن شناسایی کرده اند که کارکرد تبلیغاتی به نفع ایران داشته اند و این موضوع را به مدیران سایت یادشده گزارش کرده اند.
این کاربران که براون و جاش راسل نام دارند، می گویند موضوع را یک بار در جولای سال ۲۰۱۷ و یک بار در هفته گذشته به اطلاع مدیران سایت رد – ایت رسانده اند. آنها همچنین مدعی شده اند که عملکرد حساب های کاربری یادشده مشابه با عملکرد حساب های کاربری روس در ایام برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکاست.
سخنگوی سایت رد – ایت در این مورد گفته است: ما از گزارش های اخیر در مورد عملکرد برخی کاربران مشکوک در شبکه های اجتماعی آگاه هستیم و در این مورد تحقیق کرده و در مورد این موضوع به طور شفاف اطلاع رسانی می کنیم.
تلاش شبکه های اجتماعی آمریکایی برای حذف حساب های کاربری اطلاع رسانی ایرانی که برخی از آنها به رسانه های مشهور ثبت شده داخلی وابسته هستند، در شرایطی صورت می گیرد که مدیران این شبکه ها هیچ گونه محدودیتی برای فعالیت های تبلیغاتی و انتشار اخبار کذب توسط حساب های کاربری وابسته به دولت آمریکا، امارات و عربستان سعودی قائل نیستند و بارها اخبار دروغینی که توسط حساب های کاربری مذکور در مورد ایران و دیگر کشورها منتشر شده را به طور گسترده بازتاب داده اند.
نظر شما