پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ شهریور ۱۳۹۷، ۲۲:۱۸

در دومین روز از هفته دولت؛

۱۲۱ پروژه در جاجرم به بهره برداری رسید

۱۲۱ پروژه در جاجرم به بهره برداری رسید

جاجرم- در ادامه سفرهای شهرستانی استاندار خراسان شمالی به مناسبت هفته دولت، ۱۲۱ پروژه عمرانی و خدماتی در جاجرم با هزینه حدود ۳۲ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، استاندار خراسان شمالی در آیین بهره برداری این طرح ها با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری اظهار کرد: به فرموده رهبری همه باید دولت را که برخاسته از مردم است، کمک کنند تا در برابر دشمنی که با وقاحت تمام اعلام کرده که اجازه نمی دهد ملت ایران چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب را جشن بگیرد، پیروز و موفق شود.

محمدرضا خباز افزود: دولت در حالی که با کاهش درآمدهای عمومی و کارشکنی هایی در داخل و خارج روبرو است، اما در عین حال از خدمت به مردم غافل نیست و آهنگ رشد و عمران و سازندگی کند نشده است؛ تا جایی که طرح های هفته دولت امسال بیشتر از سال های گذشته است.

خباز تصریح کرد: هفته دولت امسال حدود ۸۶۰ طرح و پروژه با هزینه ای حدود ۷۶۰ میلیارد تومان در استان بهره برداری می شود که همه آن ها در دولت تدبیر و امید آغاز شده بود و البته این ها به جز طرح هایی است که با سرمایه گذاری های بخش خصوصی تکمیل شده است.

 وی با اشاره به محدودیت منابع دولت، ورود جدی بخش خصوصی به حوزه اقتصاد و رونق اشتغال را خواستار شد و از تمام مدیران خواست برای تسهیل این امر نهایت تلاش خود را به کار گیرند.

مقام عالی دولت در خراسان شمالی همچنین با بیان اینکه برخی هنوز بر طبل انتخابات می کوبند و به مخالفت با دولت مشغولند، گفت: اختلاف سلیقه های کارشناسی رحمت است اما اختلافات ناشی از هوای نفس و شیطان تبعات بدی دارد، بنابراین مخالفان دولت اگر توانی در خود می بینند، خودشان را برای انتخابات بعدی آماده کنند و اگر نمی خواهند به دولت کمک کنند، حداقل سکوت کنند و چوب لای چرخ دولت نگذارند.

خباز افزود: این گونه مخالفت ها با دولت با عقل و منطق سازگار نیست؛ چون باید بدانند اگر دولت زمین بخورد، به سرنوشت کشتی دچار می شود که همه در آن نشسته اند و باید دانست برای دشمن ما اصلاح طلب و اصولگرا و مسلمان و غیرمسلمان و شیعه و سنی فرقی نمی کند زیرا آن ها هویت ما و کشورمان را هدف گرفته اند.

 وی ادامه داد: دولت در قبال انجام وظایف خود از هیچ کوششی دریغ نمی کند و اگر مخالفان اجازه دهند به دولت کمک شود، کارها برای دولت های بعدی راحت تر خواهد شد.

استاندار خراسان شمالی با بیان این که انتقاد سازنده همانند فریضه امر به معروف و نهی از منکر است و باید با قصد قربت و نیت خیرخواهانه برای اصلاح امور باشد، گفت: در این حالت است که از اشتباه ها جلوگیری و کشور در مسیر حرکت درست هدایت می شود.

خباز بر شتاب بخشی به تکمیل طرح های ناتمام و حضور مستمر مدیران استان در شهرستان ها و روستاها نیز تاکید کرد و گفت: سفرهای هفته دولت را نیز از دورترین شهرستان نسبت به مرکز استان یعنی راز و جرگلان شروع کردیم و در آن حوزه هم به دورترین شهر یعنی غلامان رفتیم، بنابراین مدیران هم بدانند که فقط مدیر مرکز استان نیستند و باید در نقاط مختلف استان حضور یابند.

وی اهمیت کیفیت خدمت مدیران را بیش از مدت زمان خدمت آنان دانست و اظهار کرد: همه احکام و دستورات اسلام را می توان در خدمت به مردم برای جلب رضای الهی خلاصه کرد.

وی ساده زیستی و مردم دوستی شهیدان رجایی و باهنر به عنوان الگوی دولتمردان نظام جمهوری اسلامی را تحسین کرد و گفت: وجود چنین الگوهایی در نظام اسلامی حجت را بر دیگر مسئولان تمام کرده است.

در این مراسم سالن ورزشی دانش آموزی امید با هزینه ای معادل ۸۳۰ میلیون تومان بهره برداری شد.

در پایان مراسم نیز لوح یادبود بهره برداری هم زمان ۱۲۱ پروژه شهرستان جاجرم با هزینه کرد ۳۱ میلیارد و ۷۹۵ میلیون تومان رونمایی شد.

کد خبر 4384486

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha