پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ شهریور ۱۳۹۷، ۱۴:۵۳

مدیرکل حفاظت از محیط‌زیست استان سمنان:

اعتبارات محیط‌زیست استان سمنان ۱۴۰ درصد رشد داشت

اعتبارات محیط‌زیست استان سمنان ۱۴۰ درصد رشد داشت

سمنان - مدیرکل حفاظت از محیط‌زیست استان سمنان با اشاره به افزایش ۱۴۰ درصدی اعتبارات این اداره کل از سال۹۲ تاکنون، گفت: مسائل زیست محیط‌زیستی در اولویت برنامه‌های دولت است.

عباس علی دامن‌گیر در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تشریح عملکرد محیط‌زیست استان سمنان طی سال‌های اخیر و بابیان اینکه اعتبارات این حوزه از زمان روی کار آمدن دولت تدبیر و امید در سال۹۲ تاکنون ۱۴۰ درصد رشد داشته است، تأکید کرد: این حجم از افزایش اعتبارات در تاریخ انقلاب اسلامی در دستگاهی مانند حفاظت از محیط‌زیست بی‌سابقه بوده است که نشان می‌دهد دولت به محیط‌زیست به‌مثابه یک مقوله اولویت‌دار می‌نگرد.

وی افزود: این افزایش اعتبارات سبب شد تا اداره کل حفاظت از محیط‌زیست استان سمنان بتواند پرداختی به محیط بانان در حوزه جیره غذایی، فوق‌العاده نوبت‌کاری و فوق‌العاده سختی کار را افزایش دهد.

ایجاد پایانه‌های سنجش آلایندگی

مدیرکل حفاظت از محیط‌زیست استان سمنان در ادامه از ایجاد و تجهیز آزمایشگاه ادارات محیط‌زیست شهرستان‌های گرمسار و شاهرود خبر داد و گفت: از زمان روی کار آمدن دولت یازدهم موفق به  نصب و راه‌اندازی ایستگاه سنجش آلودگی هوای گرمسار و همچنین ایجاد ایستگاه هواشناسی اداره کل در مرکز استان شده‌ایم.

دامن‌گیر گفت: در حوزه جانوری نیز می‌توان به دستاوردهای اداره کل حفاظت از محیط‌زیست استان سمنان ازجمله احیاء گونه منحصربه‌فرد گورخر ایرانی در پارک ملی کویر، خرید سامانه‌های عرفی دامداران، واقع در پارک ملی توران و خروج دام‌ها از این پارک ملی و همچنین آغاز پروژه فنسکشی و ایمن‌سازی کری دور عبور یوزپلنگ آسیایی در شاهرود به طول هشت کیلومتر و بااعتبار ۱.۵میلیارد تومان و برای حفظ جان گونه‌های شاخص جانوری که در معرض تصادفات جاده‌ای و ... اشاره کرد.

وی افزود: اداره حفاظت محیط‌زیست استان سمنان در دولت تدبیر و امید همچنین توانست مجوز ساخت هشت پاسگاه محیط‌بانی در پارک ملی توران، کویر و مناطق حفاظت شده جنگل ابر، رودبارک، دامغان را اخذ و همچنین تجهیز و نوسازی ناوگان خودرویی را به تعداد ۳۳ دستگاه ماشین آلات حمل و نقل داشته باشد.

کد خبر 4385298

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha