پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۴ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۰۳

همزمان با ایام محرم؛

بیش از هزار هیئت مذهبی در خراسان شمالی فعالیت می کنند

بیش از هزار هیئت مذهبی در خراسان شمالی فعالیت می کنند

بجنورد- مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: همزمان با فرارسیدن ایام محرم الحرام و صفر یک هزار و ۱۹۰هیئت مذهبی در این استان فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام علی خادمی با توجه به جایگاه هیئت های مذهبی در بین اقشار مختلف مردم و شکل گیری فعالیتهای دینی و مذهبی و همچنین برپایی مراسم های ملی اظهار کرد: هیئت های مذهبی توانسته اند در شکل گیری انقلاب اسلامی نقش بسزایی را ایفا کنند.

خادمی افزود: ساماندهی و سازماندهی هیئت‌های مذهبی می‌تواند به‌عنوان بازوی سازمان در انجام فرامین و منشور سازمانی توانایی سازمان را افزایش دهد.

وی تصریح کرد: مسئولان هیئت‌های مذهبی با فراگیری علوم روز و پرداختن به مسائل اجتماعی بار آسیب های جامعه را کاهش می دهند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی محرم دالحرام را بهترین فرصت برای بیداری اسلامی دانست و گفت: حضور جوانان و نوجوانان در مساجد و هیئت های مذهبی سبب تقویت روحیه دینی و مذهبی آنان می‌شود.

خادمی با اشاره به نزدیک شدن به ایام محرم الحرام اظهار کرد: در استان یک هزار و ۱۹۰ هیئت مذهبی در سامانه طوبی به ثبت رسیده و تعدادی نیز بدون شناسه در منازل و محله های دارایی فعالیت هستند و باید مراتب اداری خود را برای ثبت در سامانه طی کنند.

کد خبر 4385578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha