پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ بهمن ۱۳۸۵، ۹:۵۱

تمهیدات لایحه بودجه 86 برای اتمام طرح‌های نیمه تمام

تمهیدات لایحه بودجه 86 برای اتمام طرح‌های نیمه تمام

بر اساس پیش بینی تبصره 2 لایحه بودجه سال 86 ، هیئت وزیران اجازه دارد به منظور تسریع در اجرای عملیات طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و خاتمه یافتن طرح و پروژه‌هایی که در سال های 86 و 87 به اتمام می رسند، با اولویت طرح‌های فصول کشاورزی ، منابع طبیعی ، منابع آب و مجتمع های آبرسانی روستایی ، مبلغ 77 هزار و 680 میلیارد و 969 میلیون ریال از طریق حساب ذخیره ارزی و یا فروش اوراق مشارکت اختصاص دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای اجرای بندی دیگر از این تبصره به دولت اجازه داده می شود، برای سرمایه گذاری ، صادرات و تامین بخشی از اعتبار مورد نیاز بخش غیر دولتی مشروط بر آن که توجیه فنی و اقتصادی آنها به تایید وزارتخانه های تخصصی ذی ربط رسیده باشد، معادل ارزی 89 هزار میلیارد ریال از موجودی حساب ذخیره ارزی که نباید از 50 درصد موجودی تجاوز کند را اختصاص دهد.

در این بند از تبصره تصریح شده است، این اقدام از طریق شبکه بانکی داخلی و بانک های ایرانی خارج از کشور به صورت تسهیلات ارزی بابت تامین هزینه های ارزی با تضمین کافی ، اختصاص می یابد.

همچنین صادرات محصولات کشاورزی ، صنایع تبدیلی و تکمیلی و صنایع کوچک در استفاده از تسهیلات فوق در اولویت قرار دارند.

در صورت تصویب لایحه بودجه سال 86 در مجلس شورای سالامی همچنین مبلغ 26 هزار و 700 میلیارد ریلا از محل بند " ه "  تبصره (2) لایحه بودجه سال آینده به شرکت های داخلی ، صادر کنندگان ، خریداران خارجی کالاها و خدمات صادراتی ایران و نیز برای تامین منابع مالی شرکتهای پیمانکاری  شرکت کننده در مناقصه های بین المللی و سرمایه گذاری خارجی شرکت های ایرانی از طریق سپرده گذاری در بانک های صنعت و معدن ، توسعه صادرات و کشاورزی ، اختصاص می یابد.

کد خبر 438585

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha