پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۱۴

مدیر کل آموزش‌وپرورش لرستان:

بروجرد در اولویت ساخت سالن ورزشی قرار دارد

بروجرد در اولویت ساخت سالن ورزشی قرار دارد

بروجرد- مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان گفت: شهرستان بروجرد در اولویت ساخت سالن ورزشی در استان قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا زینی وند مقدم عصر دوشنبه در حاشیه مراسم افتتاح خانه کشتی «شهدای دانش آموز» بروجرد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بنده نقد بر عملکرد نوسازی مدارس لرستان را وارد می دانم چرا که بروجرد به لحاظ اینکه یکی از شهرهای تاریخی از نظر قدمت و بسیار مهم استان از نظر جمعیتی است.

وی افزود: بخشی از مفاخر استان از همین شهر به منصه ظهور رسیده اند و بروجرد از جمعیت بالای دانش آموزی برخوردار است.

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه سرانه ورزشی در بروجرد ۰.۳۹ متر مربع بوده که نسبت به استان عقب است، تصریح کرد: این نقد هم بر نوسازی لرستان هم همکاران گذشته وارد است.

زینی وند مقدم ادامه داد: یکی از اهداف آموزش و پرورش لرستان این است که عدالت در همه شهرستان ها رعایت شود و این مسئله در استان پی گیری می شود.

وی بیان داشت: به طور قطع دنبال این هستیم که اگر مجوز یا اعتباری برای ساخت سالن ورزشی در سال های آتی به آموزش و پرورش اختصاص دهند، اولویت اول این واحد با ساخت سالن ورزشی در بروجرد باشد.

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان در رابطه با تحقق وعده های این واحد در خصوص اجرای پروژه های در دست ساخت، افزود: تحقق وعده ها به تخصیص اعتبارات بستگی دارد.

وی با اشاره به وجود مغتنم محمد رضا حافظی به عنوان رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز در بروجرد، تصریح کرد: حافظی جزء مفاخر لرستان است که به عنوان برند در شهرستان بروجرد در زمینه مدرسه سازی فعالیت دارد.

زینی وند مقدم  بیان داشت: آموزش و پرورش لرستان نیز در حد توان از ظرفیت خیرین و اعتبارات استانی استفاده خواهد کرد.

وی ادامه داد: یکی دیگر از طرح های آموزش و پرورش لرستان تبدیل فضاهای آموزشی بدون استفاده و متروکه به فضای ورزشی است.

کد خبر 4386840

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha