پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۵۰

گزارش خبرنگار مهر از اندونزی؛

علی اکبری چهارمین پیروزی را برای کوراش بدست آورد

علی اکبری چهارمین پیروزی را برای کوراش بدست آورد

چهارمین نماینده ایران در دومین روز از رقابتهای کوراش بازیهای آسیایی رقیب خود را شکست داد و راهی مبارزه دوم شد.

به گزارش خبرنگار مهر از اندونزی، در ادامه این رقابتها که در جاکارتا جریان دارد، الیاس علی اکبری در وزن ۸۱- کیلوگرم دور نخست به مصاف «آلابردیف» از ترکمنستان رفت و رقیب خود را شکست داد. پیش از وی، امید تیزتک در همین وزن «عمراف» از دیگر نماینده ترکمن ها را شکست داده بود.

تیم کوراش کشورمان امروز دو نماینده هم در بخش بانوان داشت که آذرکولیوند در وزن ۶۳- کیلوگرم در اولین دیدار خود  «نایاکاتو بینیشا» از اندونزی شکست داد و  زهرا نادری نیز در همین وزن «چوی سئو» از کره جنوبی را شکست داد.

برای تیم ملی کوراش ایران تاکنون جعفر پهلوانی یک نشان نقره و  قنبرعلی قنبری کی نشان برنز کسب کرده اند. طاهره آذرپیوند، بهزاد وحدانی و محمدرضا ذاکری هم با شکست برابر رقبای خود حذف شدند.
کد خبر 4388641

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha