به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات، اسماعیل نوری با اشاره به برگزاری جشنواره خاطره نویسی، گفت: در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری درباره جمع آوری خاطرات دوران دفاع مقدس، فراخوان جشنواره خاطره نویسی «سنگر خاطرات» در سطح وزارت ارتباطات، شرکت ها و سازمان های تابعه و شرکت های مخابراتی سراسر کشور منتشر شد.
وی با بیان اینکه شرکت در این جشنواره برای کلیه ایثارگران شاغل و بازنشسته شرکت ها و سازمان های تابعه وزارت و شرکت های مخابراتی آزاد است، افزود: نخستین جشنواره خاطره نویسی دفاع مقدس با موضوع سنگرهای خاطره توسط کارگروه فرهنگی، وزرشی ایثارگران با موضوعات خاطرات ایثارگران ( جانبازان، آزادگان و رزمندگان) شاغل و بازنشسته در خصوص بمباران مناطق شهری، مراکز مخابراتی و پستی، خاطرات ایثارگران در خصوص شهدای همکار در مجموعه ارتباطات کل کشور، خاطرات اعزام به صحنه نبرد در شرکت مخابرات و پست و خاطرات صحنه های نبرد و عملیات های دفاع مقدس، برگزار می شود.
نوری تصریح کرد: جانبازان، آزادگان و رزمندگان شاغل و بازنشسته می توانند خاطرات خود را به دبیرخانه این جشنواره در ساختمان شماره ۵ وزارت ارتباطات ارسال کنند.
وی با بیان اینکه خاطرات و تصاویر باید با مضامین دفاع مقدس و با محوریت شهادت، ایثار، جانبازی و آزادگی باشد، افزود: نخستین جشنواره خاطره نویسی دفاع مقدس در حوزه ارتباطات کل کشور از پنجم شهریور ماه آغاز شده و علاقهمندان میتوانند تا پایان ساعت اداری نوزدهم شهریورماه خاطرات خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.
مسئول دفتر هماهنگی امور ایثارگران وزارت ارتباطات با بیان اینکه این جشنواره با هدف ثبت تاریخ دفاع مقدس وزارت ارتباطات و همچنین جمع آوری خاطرات رزمندگان، ثبت وقایع دوران دفاع مقدس و نشر آنها در قالب کتاب ایثارگران این وزارتخانه برگزار می شود، گفت: مراسم اختتامیه این جشنواره و اهدای جوایز در سالروز گرامیداشت هفته دفاع مقدس و در نیمه نخست مهرماه سال جاری برگزار میشود.
نوری با بیان اینکه خاطرات نباید قبلا در کتابی منتشر شده باشد، تاکید کرد: در این خاطرات باید زمان، مکان و راویان مشخص باشند و نقل خاطره از افراد دیگر با ذکر مشخصات صاحب اصلی خاطره مورد پذیرش است و نیازی نیست خاطره به صورت داستانی به رشته تحریر در بیاید.
مسئول دفتر هماهنگی امور ایثارگران وزارت ارتباطات، درباره شاخص های ارزیابی خاطرات ارسالی نیز گفت: معیارها و شاخص های ارزیابی اثرات شامل، عناصر زمان، مکان، تکیه بر انسجام، استناد، پیوستگی حوادث و خاطره ها، موضوعات و انتخاب سوژه مناسب است.
وی افزود: تعداد صفحات هر اثر از ۲ تا ۱۰ صفحه ۴ A و به صورت تایپ شده با فونت B Lotous اندازه قلم ۱۳ و در قالب فایل word با ذکر مشخصات کامل راوی و نویسنده اثر از شرایط پذیرش آثار است.
نوری ادامه داد: تعداد خاطرات ارسالی محدودیت ندارد و علاقمندان می توانند با مراجعه حضوری و یا ارسال پستی، خاطرات خود را به دبیرخانه جشنواره واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از چهارراه شهید قدوسی، ورودی شماره ۷ وزارت ارتباطات، طبقه پنجم ( دفتر هماهنگی امور ایثارگران) و یا از طریق پست الکترونیکی isargaran@ict.gov.ir ارسال کنند.
نظر شما