۴ بهمن ۱۳۸۵، ۱۳:۴۴

بررسی طرح کنکور در گفتگو با مسئولان - 7 / رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفتگو با مهر:

حذف کنکور در مقاطع دکتری پزشکی امکانپذیر نیست / استانداردسازی آزمون های متوسطه در کوتاه مدت ممکن نیست

حذف کنکور در مقاطع دکتری پزشکی امکانپذیر نیست / استانداردسازی آزمون های متوسطه در کوتاه مدت ممکن نیست

حذف کنکور برای مقاطع دکتری حرفه ای علوم پزشکی ناممکن است اما حذف کنکور برای بسیاری از رشته هایی که در مقاطع کاردانی و کارشناسی قرار دارند امکانپذیر خواهد بود.

دکتر مسعود صالحی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برای حذف کنکور در پایان سال اول برنامه پنجم توسعه که باید میزان ظرفیت های پیش بینی شده برای دانشگاه و تعداد دانش آموزان فارغ التحصیل در آن سال را بررسی کنیم و پس از آن در مورد حذف کنکور تصمیم گیری کنیم .

وی افزود: تعداد دانش آموزان در سال 90 باید برآورد شود تا بتوان بر اساس بررسی دقیق نسبت به تغییر در نحوه گزینش دانشجویان اقدام کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: حذف کنکور برای بسیاری از رشته هایی که در مقاطع کاردانی و کارشناسی قرار دارند امکان پذیر است و احتمال دارد که در بلند مدت این مقاطع بدون کنکور دانشجو بپذیرند.

وی حذف کنکور برای مقاطع دکتری حرفه ای علوم پزشکی را ناممکن دانست و گفت: نکته مهم در رشته های گروه علوم پزشکی این است که رشته هایی مانند داروسازی، دندانپزشکی و پزشکی که در مقطع دکتری حرفه ای قرار دارند به دلیل تقاضای بالای ورود به دانشگاه، امکان حذف کنکور را ندارند.

صالحی در خصوص استاندارسازی آزمون های دوران آموزش متوسطه خاطرنشان کرد: توان استانداردسازی باید در همه کشور وجود داشته باشد زیرا عدم تعادل یکی از آفت هایی است که تصمیم به برگزاری همزمان آزمون های متوسطه را با چالش روبرو می کند.

وی افزود: هم اکنون در دو منطقه در دو شهر استان سیستان و بلوچستان نحوه آموزش با یکدیگر متفاوت است و مطمئناً این تفاوت در همه کشور به شکل گسترده تری خود را نشان می دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: استانداردسازی و همزمانی امتحانات باید به شدت رعایت شود تا از اعمال سلیقه های آموزشی جلوگیری شود.

وی یاد آور شد: برای اینکه استاندارسازی آزمون های دوره متوسطه از نتیجه بهتری برخوردار باشند باید همسان سازی به صورت منطقه ای اعلام شود و سهمیه بندی منطقه ای از جمله سهمیه مناطق محروم برای پیشگیری از عدم تعادل در پذیرش دانشجویان باید به طور دقیق اجرا شود.

صالحی اضافه شدن آزمون های مهارتی به آزمون کتبی پایان دوره متوسطه الزامی دانست و گفت: با آزمون های مهارتی بهتر می توان توانمندی یک دانش آموز را در ورود به یک رشته سنجید، البته این کار زمینه هایی را می طلبد که باید از سوی آموزش و پرورش تأمین شود.

وی تأکید کرد: با توجه به روند کاهش تعداد دانش آموزان شاغل به تحصیل در دوران متوسطه باید برنامه ریزی های دقیق تری صورت گیرد و طرح ها با پیش بینی مناسبی اجرا شود.

کد خبر 438959

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha