به گزارش خبرنگار مهر، از سری رقابتهای هفته ششم لیگ برتر باشگاههای فوتبال ایران امشب تیم های فولاد خوزستان و سایپای تهران در ورزشگاه الغدیر اهواز به مصاف هم رفتند که در نهایت این بازی با پیروزی تیم سایپا به پایان رسید.
* گل های این بازی را لوسیانو پریرا (۸۸) برای فولاد خوزستان و علی دشتی (۹) و عبدالله ناصری (۹۰) برای سایپا به ثمر رساندند.
* این بازی را سیدمهدی سیدعلی با کمک فرهاد مروجی و فرهاد فرهادپور سوت زد و در آن به حسن بیت سعید (فولاد) و ساموئل سارفو، معین عباسیان و امید خالدی (سایپا) کارت زرد نشان داد.
* فولاد خوزستان در این بازی با ترکیب: احسان مرادیان، رضا میرزایی، ایوب والی، میلاد بدرقه، فرزاد جعفری، سینا مریدی، سروش رفیعی (۸۴- هیثم هاشمیزاده)، حسن بیت سعید، صابر حردانی (۵۸- وینیسیوس سوارز)، مهدی زبیدی (۷۳- مجتبی نجاریان) و لوسیانو پریرا بازی کرد.
* سایپای تهران نیز در این بازی با ترکیب: محمداکبر منادی، عبدالله ناصری، رضا اسدی، رضا علیاری، امید خالدی، ساموئل سارفو، مهرداد کفشگری (۶۱- محمدصادق بارانی)، آرش رضاوند، علی دشتی، معین عباسیان (۸۰- مهدی ترابی) و آرمان رمضانی در برابر حریف صف آرایی کرد.
*عبدالله ناصری بازیکن سایپا و ستاره این میدان که پاس گل اول تیمش را داد و گل پیروزی بخش سایپا را به ثمر رساند یکی از محصولات آکادمی فولاد خوزستان بهشمار میرود که این فصل بعد از سالها بازی برای فولاد به سایپا پیوست تا فولاد خوزستان از یک بازیکن خودی ضربه بخورد.
* سایپا تهران با این پیروزی ۱۰ امتیازی شد و به رده سوم جدول صعود کرد و تیم فولاد خوزستان با تحمل اولین باخت خانگی با ۸ امتیاز به رده نهم سقوط کرد.
* استقبال زیادی از این مسابقه صورت نگرفت و کمتر از سه هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور داشتند.
* رحیم زهیوی مهاجم خوزستانی تیم سایپا تهران پیش از این مسابقه با تیمش فسخ قرارداد کرده بود و در فهرست تیم سایپا قرار نداشت.
* عبدالله کرمی از فولاد بهدلیل مصدومیت غایب بود. امین حاجمحمدی و محمد سلطانی هم بازیکنان مصدوم و غایب سایپا به شمار میرفتند.
* داور مسابقه با توجه به گرمای هوای اهواز وقفه خنک کردن بازیکنان را در این بازی به اجرا گذاشت.
* مهدی ترابی مهاجم ملیپوش تیم سایپا تهران در این مسابقه نیمکت نشین بود و در دقیقه ۸۰ به زمین رفت.
* حسن بیت سعید در دقیقه ۵۵ درون محوطه جریمه سایپا به زمین افتاد و داور میدان این مهاجم با بهدلیل تمارض با کارت زرد جریمه کرد.
* بلندگوی ورزشگاه غدیر تعداد تماشاگران حاضر در ورزشگاه را ۴۵۰ نفر اعلام کرد. این در حالی بود که به نظر میرسید حدود دو هزار تماشاگر در استادیوم حاضر هستند.
* هواداران تیم فولاد خوزستان بعد از پایان مسابقه یک صدا علیه سیروس پورموسوی شعار دادند و خواستار برکناری این مربی شدند.
* این پیروزی باعث شد تا علی دایی برای اولین بار در ورزشگاه غدیر اهواز موفق به مغلوب کردن سرخپوشان اهوازی شود. دایی پیش از این در سالهای مختلف بهعنوان سرمربی تیمهای پرسپولیس، صبای قم، نفت تهران و سایپا در ورزشگاه غدیر اهواز متحمل شکست یا تساوی شده بود اما امشب برای اولین بار توانست در این ورزشگاه طعم پیروزی برابر فولاد را تجربه کند و به همین دلیل در پایان بازی بسیار شادمان بود.
نظر شما