پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۴۴

فرمانده سپاه استان البرز:

خدمات‌رسانی به مردم دشمن را مأیوس می‌کند

خدمات‌رسانی به مردم دشمن را مأیوس می‌کند

کرج - فرمانده سپاه استان البرز گفت: نیازمند همت مسئولان در حوزه خدمات‌رسانی هستیم زیرا معتقدیم خدمات‌رسانی به مردم دشمن را مأیوس می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار یوسف مولایی پیش از ظهر شنبه در نشست خبری رزمایش سراسری اقتدار عاشورایی بسیج ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر، اظهار کرد: این رزمایش اهداف مشخصی دارد، امیدواریم با تمام توان و به نحو احسن انجام شود.

وی تقویت روحیه حمایت از نظام و مردم را از اهداف مهم این رزمایش عنوان کرد و ادامه داد: مردم همیشه ثابت کرده‌اند حامی نظام هستند و سپاه نیز حامی مردم است.

فرمانده سپاه استان البرز با تأکید بر اینکه خدمات‌رسانی سپاه به مردم استمرار دارد و طی این سال‌ها به نحوه احسن انجام‌شده است، گفت: گروه‌های جهادی در این رزمایش با رویکردی جدید آماده‌شده‌اند، این جهادگران بر اساس نیازهای محله به مناطق مختلف استان اعزام می‌شوند.

به گفته سردار مولایی این خدمات‌رسانی را می‌توان در حوزه‌های مختلف پل‌سازی، جاده‌سازی، لوله‌کشی آب روستایی، ساخت خانه عالم، مسجد و مدرسه، اجرای طرح‌های آموزشی و فرهنگی و حتی ساخت کارگاه‌های اشتغال‌زایی دانست.

وی با اشاره به وضعیت و شرایط اقتصادی کشور و بابیان اینکه سپاه با توان بیشتر و تعداد بالای جهادگران وارد فاز خدمات‌رسانی می‌شود، گفت: نیازمند همت مسئولان در حوزه خدمات‌رسانی هستیم زیرا معتقدیم خدمات‌رسانی به مردم دشمن را مأیوس می‌کند.

فرمانده سپاه استان البرز با اعلام اینکه رزمایش در استان‌های مختلف اجرا می‌شود، گفت: امروز بخش نخست رزمایش عاشورایی در البرز آغاز و بخش دوم نیز از دوازدهم شهریورماه آغاز خواهد شد.

وی به برگزاری هم‌زمان رزمایش ملی در هفته دفاع مقدس در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: تقویت نیروی انقلابی و مردمی یکی از مأموریت‌های این رزمایش است، همه ارکان نظام در این شرایط باید احساس مسئولیت کنند.

به گفته فرمانده سپاه استان البرز تعداد ۶۰ گروه جهادگر در این مقطع آماده اعزام به سراسر استان البرز هستند.

گفتنی است؛ عملیات و رزمایش بزرگ و سراسری بسیج از روز گذشته آغاز و مرحله نخست آن تا بیست و نهم شهریورماه ادامه خواهد یافت، مرحله دوم نیز با حضور هزاران گردان بیت‌المقدس برای امنیت درونی کشور انجام می‌شود.

کد خبر 4390800

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha