پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ شهریور ۱۳۹۷، ۹:۲۱

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان خبرداد:

کسب ۶ مدال توسط دختران دوومیدانی کار کردستانی در مسابقات کشوری

کسب ۶ مدال توسط دختران دوومیدانی کار کردستانی در مسابقات کشوری

سنندج - معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کردستان گفت: دختران دو و میدانی کار کردستانی با درخشش در مسابقات دانش آموزان کشور موفق به کسب ۶ مدال رنگارنگ شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان کردستان، افشین خوش گوار اظهارداشت: در این رقابت ها که به میزبانی شهرکرد برگزار شد، تیم دو و میدانی دانش آموزان دختر کردستان در دو مقطع متوسطه اول و دوم و در مواد مختلف با حریفان خود به رقابت پرداختند که حاصل آن کسب ۶ مدال بود.

وی افزود: در ماده ۲۰۰ متر، دلنیا بیگم جانی با اقتدار و با ثبت رکورد ۲۶ ثانیه و ۱۵ صدم ثانیه ضمن کسب مدال طلا، موفق به شکست رکورد ایران در این ماده شد و همچنین در ماده ۱۰۰ متر با مانع نیز گلابتون زارعی دونده سرشناس و با آتیه تیم کردستان دومین گردن آویز طلا را برای استان به ارمغان آورد.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه مقام اول و مدال طلای ماده پرتاب دیسک نیز از آن شکیلا کریمی پرتابگر کردستانی شد، ادامه داد: در ماده ۱۵۰۰ متر متوسطه دوم نیز هستی ثمری دونده مریوانی تیم کردستان زودتر از حریفان به خط پایان رسید و قهرمان این ماده شد.

خوشگوار یادآور شد: همچنین در همین ماده و در مقطع متوسطه اول دیگر دونده کردستانی روژین قادری پنجمین مدال طلای تیم استان را به ارمغان آورد و زهرا یاری در ماده ۲۰۰ متر متوسطه دوم پس از دوندگان زنجان و تهران به مدال برنز مسابقات قناعت کرد.

وی در پایان گفت: هدیه سادی در ۳۰۰ متر با مانع و دلنیا بیگم جانی در پرش طول در جایگاه چهارم قرار گرفتند و نادیا اسدبختی نیز در پرتاب نیزه ششم شد و در ماده رله یا امدادی نیز تیم های کردستان در دو مقطع متوسطه اول و دوم به مقام چهارم کشور رسیدند.

کد خبر 4391434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha