به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که «بنیامین نتانیاهو» روز یکشنبه در تل آویو میزبان «جیمز جفری» نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه بود تا با وی در مورد وضعیت خاورمیانه و به ویژه مسائل مربوط به ایران و سوریه بحث و گفتگو کند.
در بیانیه دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی آمده است: «نخست وزیر نتانیاهو با نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه، جیمز جفری دیدار کرد. دو طرف پیرامون وضعیت سوریه و تلاش مشترک برای بازداشتن ایران از عملیات ترور و تجاوز (!) با یکدیگر گفتگو کردند».
گفتنی است که رژیم صهیونیستی یکی از متحدان اصلی آمریکا در خاورمیانه و مشتری اصلی تسلیحات و تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه بشمار می رود.
این رژیم اشغالگر بارها از حضور ایران در سوریه و در نزدیکی مرزهای خود ابراز نگرانی کرده است. این در حالی است که «بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت خارجه کشورمان پیشتر گفته بود که تهران به حضور خود در سوریه تا زمانی که دولت دمشق مایل باشد، ادامه می دهد و تأکید کرد که علاوه بر حمایت از دولت قانونی سوریه، مبارزه با تروریسم یکی دیگر از مأموریتهای نیروهای نظامی ایران در سوریه بشمار می رود.
نظر شما