به گزارش خبرنگار مهر، سید مهران عالم زاده یکشنبه شب در نشست عمومی شورای شهر کرمان ضمن عذرخواهی از شهروندان به دلیل تاخیر یک هفته در بهره برداری از پل شهید بهشتی (سیدی)، گفت: این تاخیر به دلیل کوتاهی از سمت شهرداری و پیمانکار مربوطه نبوده است.
وی در توضیح علت تاخیر در اتمام این پروژه اظهار کرد: هیچ میزان قیری در سطح کشور به شهرداری ها و پیمانکاران فروخته نشد، اما هم اکنون این مشکل برطرف شد و ان شاالله تا پایان هفته جاری پل شهید بهشتی به بهره برداری می رسد.
شهردار کرمان با بیان اینکه تقاطع غیر هم سطح آزادی تا پایان مهرماه امسال به بهره برداری می رسد، افزود: عملیات سگمنت گذاری پل ابوذر آغاز شده است و با توجه به قول پیمانکار تا پایان سال به بهره برداری می رسد.
شهردار کرمان گفت: تقاطع های غیر هم سطح در حال احداث در سطح شهر کرمان بر اساس زمانبندی تکمیل و به بهره برداری خواهند رسید.
وی گفت: تمام تلاشمان بر آن است منابع مالی را بر روی پروژه های خاص متمرکز کنیم تا پروژه ها به ترتیب و به صورت تک تک به بهره برداری برسند و نگرانی مردم در خصوص اینکه پروژه ها با رکود و کندی مواجه شدند، برطرف شود.
نظر شما