به گزارش خبرنگار مهر، عباس پرداختی پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، ۴۴ استاد، ۸۷ دانشیار، ۳۰۰ استادیار و ۱۰ نفر هیئت علمی مشغول به کار هستند.
وی ادامه داد: همچنین پنج هزار و ۴۲۱ دانشجو در این دانشگاه تحصیل میکنند که از این تعداد ۹۴۶ نفر دانشجویان تحصیلات تکمیلی و ۵۰۵ دانشجو در بخش دستیار تخصصی و فلوشیب مشغول به تحصیل هستند.
وی افزود: چهار هزار و ۱۵۸ فلوشیپ در نمایه اسکوپوس که یکی از نمایههای علمی دنیا است داریم که ۶۰۹ مقاله از کرمان در بخش بینالملل وجود دارد و ۱۷۶ مقاله دیگر نیز با محققان آمریکا همکاری میکنند.
پرداختی با بیان اینکه دانشجویان از ارکان دانشگاهها به شمار میروند، تصریح کرد: در دی ماه سال گذشته یک مدرسه پژوهشی تشکیل شد که از هفتم تا دوازدهم بهمن از آن استقبال خوبی شد و نزدیک به ۴۵ دانشجو در این مدرسه مشغول به تحصیل هستند.
وی گفت: فعالیتهای حوزه تحقیقات و فناوری در سه فصل پژوهشی، فناوری و نوآوری انجام میگیرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان ابراز داشت: امسال سه همایش در بخش بینالملل در کرمان برگزار میشود که شاهد برگزاری دوازدهمین کنگره میکروبشناسی بالینی ایران در تاریخ ۲۴ مهرماه هستیم.
پرداختی با اشاره به تحریمهای صورت گرفته از طرف برخی کشورها تصریح کرد: در برخی از سایتهایی که مقاله جذب میکنند نوشته شده که اگر در ایران مقالهای تنظیم شود قابل بررسی نیست اما اگر قرار باشد ما هم به این موضوع دامن بزنیم قافیه را باختیم و وزارت بهداشت تاکید کرده که کنگره برگزار خواهد شد.
وی افزود: در آبان ماه سال جاری دومین کنگره بینالمللی پزشکی با موضوع آسیبشناسی پاتولوژی برگزار میشود که از اساتید دانشگاه هاروارد چهار مهمان داریم همچنین از کشورهای دانمارک، استرالیا، فرانسه و انگلستان شاهد حضور اساتیدی هستیم.
پرداختی گفت: اواخر آبانماه هفدهمین کنگره دندانپزشکی برای اولین بار در کرمان به صورت بینالمللی برگزار خواهد شد که شاهد حضور مهمانانی از کشورهای هلند، بلژیک و ... هستیم.
وی به فعالیتهای دانشگاه علوم پزشکی کرمان طی ۱۱ ماه اخیر اشاره کرد و ابراز داشت: هر سال پایگاه علوم اسلامی جهان کشورهای مختلف را از لحاظ علمی مقایسه میکند که طبق این ارزیابی ایران وضعیت بهتری پیدا کرده و حتی از ترکیه هم پیش گرفته است.
پرداختی ادامه داد: برای اولین بار در مقایسه و ارزیابی ۹۵_۹۶ که به ثبت رسیده دانشگاه علوم پزشکی کرمان جزو دانشگاه های برتر کشور قرار گرفته که امیدواریم امسال وضعیت بهتری پیدا کنیم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان به جذب اعتبارات پژوهشی بینالمللی اشاره کرد و یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این مورد موفق بوده و ما جزو نادر کشورهایی هستیم که توانستیم این اعتبارات را جذب کنیم که میتوان در این زمینه به پروژههای تخمین جمعیت مبتلایان به ایدز در افغانستان اشاره کنیم.
پرداختی گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمان در حوزه فناوری سال گذشته موفق شد رتبه هشتم کشور را کسب کند که در مقایسه با مدت مشابه سالهای گذشته دو پله صعود داشته است.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی کرمان لوح تندیس سومین جشنواره تجاری سازی فناوریهای پیشرفته در دبی تحت عنوان دانشگاه کارآفرین کسب کرده است.
پرداختی گفت: در المپیاد دانشجویان دانشگاههای کشور که یک ماه پیش برگزار شد تیم کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در بخش کارآفرینی بدون رقیب توانستند رتبههای اول و سوم را در بخشهای مختلف کسب کنند.
نظر شما