پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ شهریور ۱۳۹۷، ۱۵:۱۴

مدیر شرکت توزیع برق بیرجند:

اختصاص ۹۱۵ میلیون تومان اعتبار برای برق رسانی به طرح انتقال صنوف

اختصاص ۹۱۵ میلیون تومان اعتبار برای برق رسانی به طرح انتقال صنوف

بیرجند- مدیر شرکت توزیع برق بیرجند گفت: از مجموع اعتبارات سال گذشته شرکت برق، ۹۱۵ میلیون تومان برای برق رسانی به طرح انتقال صنوف آلاینده به خارج شهر اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عبدی پیش از ظهر دوشنبه در کمیته برنامه ریزی شهرستان بیرجند بیان کرد: طی سال ۹۶، هفت پروژه مهم در دستور کار داشتیم.

وی روشنایی بلوار اصلی چهکند را یکی از پروژه های مهم عنوان کرد و گفت: این پروژه تا مهر ماه سال جاری به اتمام می رسد.

عبدی تامین برق پروژه انتقال صنوف آلاینده را از دیگر پروژه های سال گذشته دانست و گفت: این پروژه با ۹۱۵ میلیون تومان اعتبار به سال ۹۷ منتقل شده است.

مدیر شرکت توزیع برق بیرجند افزود: کل اعتبارات سال گذشته شرکت برق بیرجند یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده که از این میزان ۹۱۵ میلیون تومان به پروژه صنوف آلاینده انتقال یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیرجند هم در این جلسه بیان کرد: ۱۰۰ درصد اعتبارات پروژه های سال ۹۶ اختصاص یافته است.

محمد علی محمدی بیان کرد: اجرای طرح الگویی تسطیح، تجهیز و نوسازی اراضی حسین آباد را پیشنهاد کرده ایم.

وی بیان کرد: این پروژه از سنوات گذشته در خراسان جنوبی اجرایی نشده و طرح بسیار خوبی برای استان خواهد بود.

کد خبر 4393019

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha