پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۳۴

فرمانده مرزبانی هرمزگان:

۹۸۹فقره پرونده قاچاق کالا و ارز در هرمزگان تشکیل شد

۹۸۹فقره پرونده قاچاق کالا و ارز در هرمزگان تشکیل شد

بندرعباس - فرمانده مرزبانی هرمزگان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۹۸۹ فقره پرونده قاچاق کالا و ارز به ارزش بیش از ۲۷۰ میلیارد تومان در هرمزگان تشکیل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر خرم روی پیش ازظهر سه شنبه در نشستی با خبرنگاران اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۹۸۹ فقره پرونده قاچاق کالا و ارز در استان هرمزگان تشکیل شده است و از این تعداد پرونده،۱۵۷فقره بالای یک میلیارد ریال و ۸۳۲ فقره زیر یک میلیارد ریال است.

وی با اشاره به دستگیری یک هزارو۲۲۰ نفر متهم در همین راستا،خاطر نشان کرد:در این مدت در مجموع ۲۷۱ میلیارد و ۷۵۵ میلیون و ۷۷۸ هزار و۳۰۲ تومان کالای قاچاق در مرزهای هرمزگان کشف شده که شامل:۲میلیون و۱۳۰هزارو۲۲۵ لیتر سوخت،۳میلیون و۱۵۲ هزارو ۱۴۰ پاکت دخانیات،یک میلیون و ۳۶۱ هزارو ۱۹۶ بسته موادخوراکی،یک میلیون و ۴۷۳ هزارو ۸۷۴ قوطی انواع نوشیدنی،۱۳۳هزارو۴۵۱دستگاه انواع لوازم خانگی،یک میلیون و۳۱۶هزارو۶۶۵ ثوب البسه،۵۳۲هزارو۹۶قلم انواع لوازم آرایشی و بهداشتی،یک تن و ۲۷۷ کیلوگرم برنج و چای و شکر،۱۴۴تن محصولا کشاورزی و هزاران قلم کالای قاچاق دیگر است.

فرمانده مرزبانی استان هرمزگان تصریح کزد:در همین مدت زمان ۷۵۸ فروند شناور و ۲۲۴ دستگاه خودرو و موتورسیکلت حامل کالای قاچاق در مرزهای استان شناسایی و توقیف شده است.

خرم روی با بیان اینکه در این مدت یک ماهه۶۵باند فعال در امر قاچاق شناسایی و منهدم شده است،از مرزنشینان استان هرمزگان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک قاچاق مراتب را برای پیگیری در اسرع وقت به پاسگاههای مرزی ساحلی اطلاع دهند.

کد خبر 4393793

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha