به گزارش خبرنگار مهر، نقی علی وند عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تامین امنیت بصری جزو حقوق مسلم شهروندی است، اظهار داشت: یکی از اهداف و برنامههای شورای شهر قدس توسعه و تقویت کمی و کیفی مبلمان و سیمای شهری است.
وی نقش المانها در سیما و منظر شهری را همانند عناصر دیگر شهری بسیار تأثیرگذار دانست و افزود: المانهای شهری باید به گونهای طراحی شوند که هم در عملکردهای متفاوت و هم در زیبایی شهر موثر واقع شوند.
علی وند در ادامه بیان داشت: شهروندان به خصوص جوانان میتوانند طرحهای پیشنهادی خود، جهت ساخت انواع المانهای شهری را به روابط عمومی شهرداری قدس تحویل دهند تا پس از تأیید و تصویب در جلسات ارزیابی واحد زیباسازی و بهسازی با اسم آنها ساخته و در سطح شهر نصب شود تا از این راه همه شهروندان بتوانند در زیبایی شهرشان نقشی داشته باشند.
وی افزایش مشارکت شهروندان در امور شهری را سبب افزایش حس تعلق آنها دانست و گفت: با افزایش میزان مشارکت شهروندان در امور شهری حس تعلق آنان به شهر افزایش مییابد.
رییس شورای اسلامی شهرقدس اظهار داشت: مدیریت شهری باید برای محله های مختلف نمادهایی بسازد که حس مشترکی در ساکنان آن ایجاد کند؛ خدمات شهری را با توجه به نیازها و نیز شرایط محله متناسب کرده و در نهایت با گسترش اماکنی مانند مراکز تفریحی و ورزشی، فرهنگسراها و مساجد و نیز تبلیغ برای جلب مشارکت در فعالیت های جمعی در هر محله، حس مشترک را در آنها ایجاد کند.
علی وند افزود: استفاده صحیح و هنرمندانه گزینه های مرتبط با زیباسازی و حس تعلق شهروندی از دیگر سرفصل های مهم کاری در مدیریت شهری است که این مهم از طریق سازمان فضای سبز، سیما و منظر شهری شهرداری قدس پیگیری خواهد شد لذا برای ارائه خدمات بهتر شهری از شهروندان نیز انتظار داریم شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس با نظرات و پیشنهادات خود همراهی کنند.
نظر شما