پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۲۳:۱۴

اجرای پروژه ملی ققنوس؛

کوهنورد خارگی به ۳۱ قله مرتفع کشور صعود کرد

کوهنورد خارگی به ۳۱ قله مرتفع کشور صعود کرد

بوشهر - محمد رضا دشتی زاده رئیس هیئت کوه نوردی خارگ موفق به اجرای پروژه ملی ققنوس و صعود به ٣١ قله مرتفع ٣١ استان کشور شد.

محمد رضا دشتی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در ارتباط با اجرای پروژه ملی ققنوس اظهار کرد: پروژه ملی ققنوس به اجرای صحیح، قانونمند و صعود به ٣١ قله مرتفع ٣١ استان کشور گفته می‌شود که در فدراسیون کوه نوردی ایران به شماره ۲۵۲۴ ثبت شده است.

وی افزود: این پروژه را می‌توان بدون محدودیت زمانی در هر بازه زمانی کوه نورد صعود داشته باشد و در این پروژه رکورد زمانی مطرح نیست و مهم اجرای صحیح و رعایت قوانین خاص این پروژه است.

رئیس هیئت کوه نوردی خارگ تصریح کرد: هدف این پروژه ملی جلب توجه و ایجاد انگیزه بین کوهنوردان ایرانی برای انجام صعود های داخلی به غیر قلل معروف مانند دماوند است که باعث شناخت زیست بوم های منطقه و آشنایی با فرهنگ های مختلف ایران اسلامی می‌شود.

دشتی زاده گفت: باتوکل بر خداوند منان و متعال توانستم به عنوان اولین کوهنورد در استان بوشهر ، وزارت نفت و دومین رئیس هیئت کوهنوردی در ایران فاتح پروژه سیمرغ قله های ایران شوم که جای تقدیر و تشکر از تمامی کسانی که همراه ما بودند تا این پروژه به اهداف ترسیم شده خود برسد.

کد خبر 4394437

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha