پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ بهمن ۱۳۸۵، ۱۶:۵۰

به ارزش 383 میلیارد و 740 میلیون ریال ؛

387 هزار متر مربع از اراضی ملی به بیت المال باز گردانده شد

387 هزار متر مربع از اراضی ملی به بیت المال باز گردانده شد

رئیس شعبه 1059 دادگاه عمومی و جزایی تهران گفت: با صدور حکم مقتضی در خصوص 7 پرونده زمین‌خواری ، 378 هزار و 760 متر مربع از اراضی به ارزش ریالی 383 میلیارد و 740 میلیون ریال به بیت المال باز گردانده شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، اسدالله مسعودی مقام که به عنوان قاضی ویژه دادسرای حفظ حقوق بیت المال در اراضی ملی و منابع طبیعی به این نوع پرونده ها رسیدگی می کند ، افزود: همچنین 8 نفر در این ارتباط نیز دستگیر و تحویل مقامهای قضائی شده بودند.

وی تصریح کرد: متهمان این پرونده  به 5 سال و 6 ماه حبس تعزیری ، رفع تصرف از اراضی ملی ، پرداخت مبلغ یک صد میلیون ریال در حق دولت و همچنین رد مبلغ 315 میلیون ریال در حق شکات خصوصی محکوم شدند.

رئیس شعبه 1059 دادگاه عمومی و جزائی تهران خاطرنشان کرد: عناوین اتهامی متهمان این پرونده ، تصرف عدوانی و انتقال اراضی ملی به غیر بوده که در تهران ، شهر ری و رودهن انجام می شد.

وی همچنین از زمان رسیدگی به 4 پرونده زمین خواری به ارزش 338 میلیارد ریال خبر داد و گفت: جلسه رسیدگی به اتهامات وارده به متهمان 4 پرونده زمین خواری که ارزش ریالی آن 337 میلیارد و 975 میلیون ریال بوده در تاریخ 15 بهمن ماه جاری برگزار می شود.

کد خبر 439449

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha