پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۵۶

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی:

آیین عزاداری ماه محرم به دور از خرافات برگزار شود

آیین عزاداری ماه محرم به دور از خرافات برگزار شود

ارومیه - مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی گفت: مراسم‌ هشتم و یازدهم محرم باید به‌عنوان عزاداری‌های ساده و بی‌آلایش و به دور از خرافات برگزار شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد داداش زاده صبح چهارشنبه در نشست فصلی روحانیون مستقر به همت تبلیغات اسلامی استان با تاکید بر توجه به فقه اسلامی و جلوگیری از بروز بدعت در عزاداری‌ها، بیان داشت: ماه محرم فرصت مناسبی برای رفع شبهات دینی مردم است، برخی از جوانان حتی ساده‌ترین احکام را هم نمیدانند که در این زمینه باید مبلغان دینی روشنگری لازم را انجام دهند.

وی در ادامه افزود: متاسفانه از دهه های اخیر فعالیت معاندین دین اسلام در زمینه‌ی ایجاد بدعت‌ها و خرافه‌ها افزایش یافته است و در این بین ماه‌های رمضان و محرم بهترین فرصت برای تبلیغ و ترویج شعائر دینی و الهی بین جوانان و نوجوانان برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، دینی و خرافه‌های عزاداری است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی تاکید کرد: مبلغان دینی وظیفه دارند به شبهات جوانان پاسخ داده و آسیبهای عزاداریها را برای مردم بازگو کنند، مراسم‌های هشتم و یازدهم محرم باید به‌عنوان عزاداری‌های ساده و بی‌آلایش و به دور از خرافات برگزار شود.

علیزاده از اسایتد دانشگاه ارومیه نیز در این کارگاه آموزشی اظهار داشت: با توجه به هم مرزی استان آذربایجان غربی با سه کشور خارجی حساس از جمله آذربایجان، ترکیه و عراق، در راس هجمه های فرهنگی و آسیب های اجتماعی قرار گرفته و افزایش سطح فعالیت های دینی، فرهنگی و قرآنی در این منطقه برای پیشگیری از گسترش آسیب های اجتماعی امری ضروری است.

وی در ادامه افزود: اسلام در هر زمانی برای مقابله با آسیب‌ها، راه حل دارد و فقط کافی است باورمند و محققانه در مسیر کشف آن‌ها قدم برداریم ضمن اینکه آسیب‌های اجتماعی، موانع جدی تمدن‌سازی هستند.

استاد دانشگاه های ارومیه و کارشناس ارشد دادگستری آذربایجان غربی افزود: روحانیون و علما نقش مهمی درجهت کاهش آسیب های اجتماعی به خصوص در این منطقه مرزی دارند، محرم بهترین فرصت برای ترویج سبک و سیره ی اهل بیت (ع) و همچنین پیشگیری از آسیب های اجتماعی است.

طاهری از دیگر اساتید دانشگاهی در این نشست اظهار داشت: محرم بهترین فرصت برای ترویج سبک و سیره ی اهل بیت (ع) و همچنین پیشگیری از آسیب های اجتماعی با بیان موضوعات در منابر و خطابه ها است.

وی در ادامه افزود: با توجه به تهاجم گسترده ی فرهنگی دشمنان که به‌ واسطه ی رسانه‌ها در قالب هزاران سایت ضد دینی و شبهه‌ پراکنی اعمال می‌شود، تبلیغ دین در فضای مجازی ضرورت دارد.

استاد دانشگاه های تبریز تاکید کرد: امروزه اگر بخواهیم در بحث مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان موفق عمل کنیم باید همه ی جنبه ها را در نظر بگیریم و تبلیغ دین در فضای مجازی را نیز در اولویت خود قرار دهیم.

این کارگاه آموزشی با پاسخ به سوالات برخی از روحانیون مستقر در این زمینه به پایان رسید.

کد خبر 4394739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha