حجت الاسلام مهدی ستوده در گفتگو با خبرنگار مهر اضافه کرد: باید در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار نظام جمهوری اسلامی برنامه های آگاهی سازی از سوی مبلغان دینی و مذهبی اجرا شود.
وی با اشاره به توطئه های دشمن در بحث وارونه سازی ارزش ها، باورسازی و باورسوزی متذکر شد: دامن زدن به مسکلات قومی و مذهبی، باورسوزی، بی اعتبار کردن الگوهای رایج، توهین به علما و مقدسات، بی اعتماد کردن مردم نسبت به نظام اسلامی، سیاه نمایی، شکستن فبح ارزسها و... از جمله توطئه های دشمنان بوده و باید با تبلیغات و آگاهی دهی درست خنثی شود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تصریح کرد: طبعاً در این راستا روحانیون و مبلغین وظیفه بسیار مهمی در جهت بصیرت افزایی و آگاهی بخشی مردم دارند و ما باید بر تلاش خود در این خصوص هر چه بیشتر و بهتر بیفزاییم.
وی با اشاره به تلاش های بی وقفه دشمن در جنگ روانی یادآور شد: امروز دشمن به خصوص بر روی شبکه های اجتماعی و فضای مجازی، برنامه ریزی و سرمایه گذاری زیادی کرده و هدفشان ضربه زدن به انقلاب اسلامی و تلاش برای براندازی نظام اسلامی است.
وی برلزوم بهره مندی مبلیغان دینی و مذهبی از ایام محرم و صفر برای تبیین و ترویج مباحث مربوط به امامت و ولایت و دستاوردهای ارزشمند انقلاب در تمام زمینه ها تاکید کرد.
ستوده از روحانیون مبلغ خواست که در ایام تبلیغی محرم و صفر به خصوص بر روی مساله ولایت و نیز ولایت فقیه توجه ویژه ای در فعالیت های تبلیغی داشته باشند.
وی تبیین و تشریح اهداف قیام سیدالشهدا(ع) را از دیگر موضوعات مورد توجه در این ایام برشمرد و ادامه داد: تبیین و ترویج امر به معروف و نهی از منکر، توجه به بحث آسیب های اجتماعی از جمله طلاق و اعتیاد و فقر و فحشا از دیگر انتظارات ما از روحانیون مبلغ است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان پرداخت به مهدویت را از موضوعات مورد تاکید در بحث تبلیغ برشمرد و بیان داشت: روحانیان و مبلغان باید با استفاده از ایام محرم و صفر نسبت به ارتقا آگاهی های جامعه بویژه در بین نسل جوان تلاش بیشتری داشته باشند.
نظر شما