پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۴۴

برگزاری جشنواره خون و قلم در کرمانشاه/ارائه ۴۷ اثر برتر خوشنویسی

برگزاری جشنواره خون و قلم در کرمانشاه/ارائه ۴۷ اثر برتر خوشنویسی

کرمانشاه_آثار خوشنویسی شده وصیت نامه شهدای کرمانشاه در جشنواره خون و قلم در نگارخانه شهر کرمانشاه به نمایش در می آید.

به گزارش خبرنگار مهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری کرمانشاه، در اولین جشنواره خون و قلم که به همت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه و بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه و با مشارکت سپاه نبی اکرم (ص) سازمان بسیج هنرمندان و حوزه هنری استان کرمانشاه برگزار می شود ۴۷ اثر برتر خوشنویسی از وصیت نامه شهدای کرمانشاه در معرض بازدید عموم قرار خواهد گرفت.

افتتاحیه نمایشگاه آثار جشنواره خون و قلم ویژه خوشنویسی وصیت نامه شهدای والامقام شهر کرمانشاه ۱۷ شهریور ماه و در آستانه ماه محرم و هفته دفاع مقدس برگزار و به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.

عبدالله جواری دبیر اولین جشنواره خون و قلم  با قدردانی از برگزاری این رویداد فرهنگی، اظهار داشت: از مجموع آثار رسیده به اولین جشنواره خوشنویسی خون و قلم ویژه وصیت نامه شهدای کرمانشاهی ۴۷ اثر فاخر مورد ارزیابی قرار گرفت و این آثار در نگار خانه شهر به نمایش گذاشته می شود.

وی افزود: این نمایشگاه از ۱۷ شهریورماه صبح ها از ساعت ۹ تا ۱۲ و عصرها از ساعت ۱۷ تا ۲۰ در محل نگار خانه شهر کرمانشاه واقع در بلوار شهید مطهری (جوانشیر سابق) فرهنگسرا و نگارخانه شهر برگزار می شود.

اختتامیه این رخداد فرهنگی در روز ۲۵ شهریور ماه با تجلیل از آثار برگزیده برگزار می شود.

کد خبر 4395617

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha