به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام یدلله وحدانی نیا ظهر شنبه در کمیته هماهنگی دستگاه های ذیربط برای کاهش نقاط حادثه خیز در محورهای مواصلاتی استان بیان کرد: یکی از علل مرگ و میر برای دوران جوانان و نوجوانان، تصادفات است.
وی با اشاره به عواقب شوم حوادث جاده ای، ادامه داد: خانه گیر شدن برخی از جوانان علاوه بر اینکه هزینه های زیادی را متحمل دولت می کند، خانواده ها را با مشکلات روحی مواجه می سازد.
حجت الاسلام وحدانی نیا با بیان اینکه سه عامل مهم شامل خطای انسانی، زیرساخت ها و وضعیت ناوگان از عوامل بروز تصادفات است، گفت: خطای انسانی بخش اعظمی از علل تصادفات را به خود اختصاص داده است اما این امر به معنای مطلوب بودن زیرساخت ها و وسایل نقلیه نیست.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی بیان کرد: خراسان جنوبی به لحاظ تصادفات در بین استان های کشور وضعیت خوبی نداشته و نمره قابل قبولی ندارد.
وی با بیان اینکه باید فرهنگ راهنمایی و رانندگی آموزش داده شود، افزود: تنها راهنمایی و رانندگی متولی این امر نبوده و همه دستگاه ها مسئول هستند.
حجت الاسلام وحدانی نیا اظهار کرد: همچنین باید در تامین زیرساخت های مناسب و ساخت ناوگان دقت نظر بیشتری شود.
وی با ابراز رضایت از اقدامات پلیس در محورهای اصلی استان بیان کرد: باید حضور پلیس در محورهای فرعی و روستایی هم مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام وحدانی نیا اظهار کرد: همچنین برخی از راه های روستایی نه تنها تابلو و علائم هشدار راهنمایی و رانندگی ندارد، بلکه ورودی برخی از روستاها مخاطره های زیادی دارد.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی، بیان کرد: باید با رانندگان متخلف در اولین پلیس راه برخورد شده و تلخف وی لحاظ شود.
نظر شما