مسابقات پرش با اسب در تهران برگزار می شود
مسابقات پرش با اسب تهران که همه ساله برگزار می شود امسال از اول اسفندماه در تهران آغاز خواهد شد. به گزارش خبرنگار ورزشی مهر، این مسابقات با حضور تیم هایی از سراسر کشور برگزار می شود و تا اواخر آذرماه سال 86 ادامه خواهد یافت. این مسابقات توسط هیات سوارکاری استان تهران همه ساله در سراسر کشور برگزار می شود.
هر ماه یک اردو برای ملی پوشان آبهای آرام برگزار می شود
اردوهای آماده سازی تیم ملی آبهای آرام به منظور کسب آمادگی برای مسابقات برون مرزی به طور ماهیانه برگزارمی شود. این اردوها با هدف شناسایی برترین نفرات جهت عضویت در تیم ملی نیز پیگیری می شود. هم اکنون اردوی آماده سازی این تیم در جریان است و تا پایان سال یک مرحله دیگر از اردوی آن برگزار می شود. هم اکنون اعضای تیم ملی آب های آرام کشور به منظور آمادگی برای مسابقات آسیایی و جهانی سال آینده در اردوی آماده سازی تیم در دریاچه آزادی تهران به سر می برند.
نفراتی که در اردو نبوده اند در مسابقات انتخابی بوکس شرکت می کنند
تعدادی از ملی پوشان بوکس کشور که به دلیل مسائل شغلی و تحصیل در اردوهای تیم ملی حضور نداشته اند می توانند در مسابقات انتخابی شرکت کنند. صادق فرج زاده ، علی مظاهری، عمران اکبری و مرتضی سپهوند نفراتی هستند که بدون حضور در اردو اجازه شرکت در مسابقات انتخابی را دارند. این نفرات تمرینات آماده سازی را در شهرهای خود به صورت انفرادی دنبال می کنند. مسابقات انتخابی بوکس کشور 15 بهمن ماه در تهران برگزار خواهد شد.
مسابقات دوومیدانی باشگاه های کشور برگزار شد
مسابقات دوومیدانی باشگاه های کشور در دو بخش بانوان و آقایان به مدت دو روز در تهران برگزار شد. در این مسابقات 70 دونده مرد و 65 دونده زن در مجموعه ورزشی آفتاب تهران به رقابت پرداختند. این مسابقات در بخش زنان انتخابی مسابقات دو صحرانوردی آسیایی اردن بود و در بخش مردان انتخابی رقابت های ماکائو.
نظر شما