پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۵:۱۵

فرمانده انتظامی بابل:

انبار داروهای احتکار شده در بابل کشف شد

انبار داروهای احتکار شده در بابل کشف شد

بابل - فرمانده انتظامی شهرستان بابل از کشف انبار داروهای غیرمجاز و احتکار شده به ارزش ۲۰۰ میلیون ریال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ سید محسن جعفری اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر احتکار داروهای غیر مجاز در یک انبار در سطح شهرستان بابل، موضوع در دستور کار ماموران انتظامی این فرماندهی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی و شناسایی متهم به احتکار کالا با هماهنگی قضائی در اقدامی غافلگیرانه انبار مورد نظر را مورد بازرسی قرار دادند.

فرمانده انتظامی شهرستان بابل، اظهار داشت: ماموران در بازرسی از محل دپوی کالای قاچاق و احتکار شده بیش از ۷ هزار و ۹۱۰ قلم انواع داروهای غیر مجاز را کشف کردند.

سرهنگ جعفری ارزش ریالی کشفیات داروهای غیرمجاز را ۲۰۰ میلیون ریال عنوان کرد و افزود: در این خصوص متهم به احتکار شناسایی و دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

کد خبر 4400472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha