پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۰

استاندار آذربایجان غربی:

باورهای غلط از عوامل عدم حضور بانوان در پست های مدیریتی است

باورهای غلط از عوامل عدم حضور بانوان در پست های مدیریتی است

ارومیه – استاندار آذربایجان غربی گفت: باورهای غلط از عوامل عدم حضور بانوان در پست های مدیریتی است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی شهریاری بعد از ظهر چهارشنبه در دومین نشست تخصصی مدیران کل دفاتر امور بانوان و خانواده به عوامل و موانع عدم حضور زنان در پست های مدیریتی و نقشی که باید در جامعه ایفا کنند، اشاره کرد و افزود: یکی از عوامل عدم حضور زنان به موانع درون زا و موانع ناشی از وظایف زنان در خانواده مربوط می شود و این امر باعث می شود زنان نتوانند نقش اصلی خود را به خوبی و درست ایفا کنند .

استاندار آذربایجان غربی به موانع برون زای عدم حضور زنان نیز اشاره کرد و اظهار داشت : فرهنگ و باورهای عمومی جامعه و ارزش های شایع در جامعه دیگر علتی است که باعث شده علی رغم شعارهای زیاد ، این تابو شکسته نشود.

استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه با وجود قبولی ۵۵ تا ۶۰ درصدی دختران و زنان در دانشگاهها ولی همچنان عقب ماندگی های تاریخی بخصوص در شهرستانهای کوچک وجود دارد .

شهریاری باورهای غلط را از علتهای عدم حضور بانوان در پست های مدیریتی استان اعلام کرد و گفت : عدم خودباوری و اعتماد به نفس در بین بانوان و باورهای مردسالاری از دیگر موانعی است که باعث می شود بانوان نتوانند نقش خود را به خوبی ایفا کنند .

وی در خصوص اقداماتی که در خصوص پست مدیریتی بانوان انجام گرفته، گفت: در این خصوص ۴ خانم به عنوان مدیرکل معرفی شده و همچنین اقدامات لازم برای یک پست معاونت فرمانداری و یک بخشداری انجام و به همه فرمانداران تاکید شده از بانوان نیز در پست معاونت خود استفاده کنند.

استاندار آذربایجان غربی در بخش دیگری از سخنان خود به شاخص ها و مزیتها و قابلیت های استان اشاره کرد و افزود: علی رغم اینکه آذربایجان غربی جزو ثروتمندترین استانهای کشور است ولی متاسفانه در خیلی از شاخص های توسعه در ردیف های آخر  و جزو ۵ استان آخر کشور به حساب می آید.

شهریاری اظهار داشت: با توجه به قابلیت های استان در حال حاضر ۵۰ درخواست سرمایه گذاری بزرگ برای استان وجود دارد که ۳ درخواست با ۱۰۰ میلیون دلار ارز خارجی در هفته دولت کلنگ زنی شد .

استاندار آذربایجان غربی همچنین گفت: همزمان با هفته دولت ۷۲۲ پروژه با ۸۸۲ میلیارد تومان اعتبار بهره برداری شد که این پروژه ها در ارتقای شاخص های استان تاثیرگذار هستند و در سفرهای اخیر هیئت دولت به استان نیز برای ارتقای این شاخص ها در بخش های بهداشت و درمان و it و فناوری اطلاعات طرحها و پروژه های خوبی تعریف شده که باعث حل خیلی از مشکلات استان خواهد شد.

استاندار آذربایجان غربی در ادامه به خشک شدن دریاچه ارومیه اشاره و بیان داشت: در حوزه دریاچه ارومیه ۵ تا ۷ میلیارد متر مکعب آب مصرف می شود در حالی که مصرف آب آشامیدنی کل کشور ۷ میلیارد متر مکعب است و این مستلزم اصلاح ساختاری است.

شهریاری همچنین گفت : آذربایجان غربی به لحاظ موقعیتی دروازه ورود و خروج اروپا به حساب می آید که بواسطه این همسایگی با سه کشور خارجی در سالهای آینده شاهد رشد و توسعه استان خواهیم بود.

استاندار آذربایجان غربی گفت: با توجه به تسهیلاتی که دولت در بحث توسعه شرق و غرب کشور برنامه ریزی کرده در ده سال آینده ،آذربایجان غربی قطب صنعتی ، تولیدات صنعتی کشاورزی و معدنی در کشور خواهد بود .

کد خبر 4401669

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha