به گزارش خبرنگار مهر، محمود عرب نژاد عصر چهارشنبه در جلسه ستاد اربعین استان کرمان که با حضور معاون وزیر کشور برگزار شد، اظهار داشت: سازمان حج و زیات کار خود را در زمینه برگزاری راهپیمایی اربعین شروع کرده است.
وی ادامه داد: با دفاتر حج و زیارت مکاتباتی صورت گرفته و با باز شدن سامانه سماح کار ثبت نام زائران اربعین را شروع می کنند.
عرب نژاد تصریح کرد: سال گذشته صدور ویزا برای زائران اربعین استان های کرمان و سیستان و بلوچستان در کرمان انجام شد؛ امسال هم این رویه ادامه پیدا می کند.
وی با اشاره به اینکه توانایی و امکانات لازم برای صدور ویزا برای استان هرمزگان در استان کرمان فراهم است، درخواست کرد که در صورت امکان مبلغ صدور ویزا در سال جاری کاهش یابد .
مدیرکل حج و زیارت استان کرمان از وجود ۱۱۰ دفتر زیارتی فعال در سطح استان کرمان خبر داد و افزود:در شهرستان هایی که دفتر زیارتی ندارند دفتر زیارتی موقت راه اندازی می شود تا مردم بتوانند ثبت نام خود را برای پیاده روی اربعین انجام دهند.
عرب نژاد با اشاره به اینکه باید برای پرواز به نجف و بغداد در زمان اربعین تدابیر لازم اندیشیده شود، گفت: سال گذشته قیمت بلیط هواپیما برای سفر اربعین افزایش زیادی یافته بود و پروازها به موقع انجام نشد. بعضی افراد که بلیط برگشت تهیه کرده بودند مجبور شدند به صورت زمینی به کشور بازگردند.
نظر شما