پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۲۳:۱۳

نمی‌خواهم به تیم ملی فکر کنم؛

سیدجلال حسینی: کار برخی بازیکنان پرسپولیس را نمی‌پسندم

سیدجلال حسینی: کار برخی بازیکنان پرسپولیس را نمی‌پسندم

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در مورد تیم ملی و نتایجی که این تیم بدست می آورد حرفی ندارم و نمی‌خواهم به آن فکر کنم.

به گزارش خبرنگار مهر، سید جلال حسینی پس از پیروزی دو بر یک تیمش برابر نساجی قائمشهر در ورزشگاه آزادی گفت: بازی خوبی از خود به نمایش گذاشتیم و توانستیم به یک پیروزی خوب دست پیدا کنیم.

وی افزود: متاسفانه بعضی از بازیکنان ما محتاط بازی کردند و اصلا کار آنها را نمی پسندم. آنها نباید دست به چنین کاری می زدند. درست است که ما با الدحیل بازی داریم اما این کار درست نبود.

حسینی در خصوص بازی با الدحیل گفت: دیدار سختی پیش رو خواهیم داشت ولی باید با تمام قوا مقابل این تیم به میدان برویم تا بتوانیم به دور بعد صعود کنیم.

وی در پاسخ به این سئوال در خصوص بازی تیم ملی مقابل ازبکستان گفت: در مورد تیم ملی حرف نمی زنم و اصلا نمی خواهم در این خصوص صحبت کنم و تمرکزم را از دست بدهم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: روز دوشنبه منتظر همه هواداران هستیم تا با ارائه یک بازی خوب به دور بعد لیگ قهرمانان صعود کنیم.

کد خبر 4401973

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha