پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۴:۰۸

امام جمعه کن:

برخی کارخانه های داخلی در شرایط افزایش تولید کالا انبار می کنند

برخی کارخانه های داخلی در شرایط افزایش تولید کالا انبار می کنند

تهران- امام جمعه کن گفت: برخی کارخانه های داخلی در شرایط افزایش تولید کالا انبار می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام یحیی صالح نیا در خطبه های نماز جمعه امروز کن با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم، گفت: روز دهم محرم روز اندوه، گریه و مصیبت ائمه و عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت است.

وی با اشاره به حدیث امام سجاد( ع) اضافه کرد: هر مومنی که چشمانش برای کشته شدن حسین بن علی( ع) و همراهانش اشکبار شود و اشک بر صورتش جاری شود، خداوند او را در غرفه های بهشتی جای می دهد.

امام جمعه کن در ادامه با اشاره به حدیث امام رضا( ع) گفت: گریه کنندکان باید بر کسی هم چون حسین( ع) گریه کنند، چرا که گریستن برای او گناهان بزرگ را فرو می ریزد.

صالح نیا در پایان خطبه اول گفت: تشییع ۱۳۵ شهید دفاع مقدس که دیروز برگزار شد، یادآور دوران پر افتخار دفاع مقدس بود، جسد مطهر این جوانان سال های زیادی زیر آفتاب و در معرض باد و باران بود، انسان را به یاد جسم مطهر سیدالشهدا( ع) و شهدای کربلا می اندازد، که ۳ شبانه روز زیر آفتاب سوزان کربلا بودند.

وی گفت: امروز اقتصاد باید به افراد انقلابی سپرده شود، متاسفانه عده ای همواره در حال خراب کاری هستند، در حالی که مقام معظم رهبری از حمایت از تولید داخل صحبت می کنند، عده ای کمر تولید را با واردات غیر ضروری از چین شکستند.

صالح نیا افزود: امروز و در حالی که مقام معظم رهبری از حمایت از مردم صحبت می کنند، عده ای با تصویب مصوبات نادرست مردم راعصبانی می کنند، امروز اولویت اصلی کشور اقتصاد است، اما گروهی به اختلافات داخلی و موارد حاشیه ای می پردازند.

امام جمعه کن اضافه کرد: دشمن ما را تحریم کرده و در این شرایط ما نباید خودمان را تحریم کنیم، کارخانه هایی فاسق هستند، که می بایست تولید را افزایش دهند، ولی در حال حاضر تولیدات خود را احتکار و انبار می کنند.

صالح نیا گفت: همه ما در حال آزمایش هستیم، راهکار و توصیه های کلیدی این است، که ایمان خود را حفظ کرده و به یکدیگر کمک و امداد کنیم، امروز همه باید از مساوات مالی، شغلی، درمانی، سر و سامان دادن به جوانان و مساوات اداری برخوردار باشند، مسئولین خود را جای مردم گذاشته و در آن شرایط تصمیم گیری کنند.

کد خبر 4402809

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha