به گزارش خبرگزاری مهر، بار دیگر گردش تقویمی ایام، عاشقان عدالت و سالکان و راکبان قلمرو وادی طلب را به منزلگه عاشورا رسانید.
ما تمکده ای به عظمت تاریخ مصائب بشری، دانشگاهی به وسعت زمین و طول زمان و نمایشگاهی به فراخی فلک از عظمت و علو انسان و معالی و مکارم شخصیتی که ازسرچشمه عظمت پیامبری رسول خدا (ص) و مردانگی بی همتای علی (ع) وفضیلت بی انتهای فاطمه (س) فرا جوشید و پس از گذشت چهارده قرن همچنان میجوشد و میخروشد و چونان خورشید میدرخشد و نور میپاشد و میلیونها انسان شیفته عدالت و آزادی را به قیام فرا میخواند.
این واقعه در حقیقت نقطه اشتراک و وحدت همه انسانها در بستر زمان و جائی است که عالیترین انتخاب انسان به ظهور می رسد و شایسته ترین تجلی ارزشهای والای انسانی، متبلور می شود.
عاشورا زمان و کربلا مکان تحقق تمام آرمانهای هدایتگری انبیا و جلوه عالیترین مراتب عبودیت وکمال انسانی است.
حماسه ای که نه بخشی از تاریخ که روح آن است و تا دنیا دنیاست الگوی مصاف دو گروه "من یفسد فیها و یفسک الدماء" و "من یخرج من بیته مهاجر الی الله" است که "کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا". زیرا عالم مادی، عرصه ظهور چهرههای مختلف آدمی است که یک سوی آن تباهی و خونریزی و سوی دیگرش خلیفةالهی است.
این حماسه شکوهمند گر چه خود دارای ظرف زمانی خاص و چهره ای تاریخی و جغرافیایی است اما در ظرف زمان و مکان نگنجید و چهرهای فرا تاریخی، فرامکانی و ملکوتی دارد .
دعوت جاودان "هل من ناصر ینصر نی" حسین (ع) ندائی مستمر برای خارج ساختن خفتگان از بستر شقاوت و رهنمونی فراروی بیداران به سوی سعادت و منشوری برای گسستن بیعت غافلان با خون آشامان و دنیا پرستان و زدودن حجابها و دریدن غفلتها و شکست منطق سود و سودا طلبی و ادای تکلیف است.
نظر شما