پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۹:۴۸

در دیدار مرکل و کورتز مطرح شد؛

کنترل مرزهای اروپایی باید تشدید شود

کنترل مرزهای اروپایی باید تشدید شود

صدر اعظم های دو کشور آلمان و اتریش در دیدار روز گذشته خود در خصوص لزوم تشدید کنترل مرزهای اروپایی به توافق نظر دست یافتند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه دی ولت، «آنگلا مرکل» و «سباستین کورتز» صدر اعظم های آلمان و اتریش در دیدار روز گذشته خود در برلین درباره مسائل مهم اروپا به بحث و تبادل نظر پرداختند.

مرکل و کورتز در این دیدار بر لزوم افزایش تدابیر امنیتی در اروپا تاکید و خاطرنشان کردند که کنترل مرزهای اروپایی باید بیش از پیش جدی قلمداد شده و اقدامات لازم در این راستا را انجام دهد. این در حالی است که نیروهای حفاظت مرزی اروپا موسوم به فرونتکس قرار است تا سال ۲۰۲۰ میلادی به ۱۰ هزار نیرو افزایش پیدا کند. 

صدر اعظم های دو کشور آلمان و اتریش همچنین در خصوص افزایش سطح همکاری های اروپا در زمینه بهبود اوضاع در آفریقا نیز گفتگوهایی را انجام داده و تصمیم گرفتند تا میزان مشارکت مالی اروپا را افزایش دهند.

مرکل و کورتز در ادامه این دیدار و گفتگو درباره نشست روز چهارشنبه سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا در سالزبورگ نیز با یکدیگر تبادل نظر کردند.

کد خبر 4405172

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha