پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۵:۳۰

به منظور حمایت از تولید داخلی؛

تور گردشگری «واکاوی تاریخ چای» در گیلان برگزار می شود

تور گردشگری «واکاوی تاریخ چای» در گیلان برگزار می شود

رشت- تور گردشگری «واکاوی تاریخ چای» به منظور حمایت از تولید داخلی بعد از پایان برداشت پاییزه برگ سبز چای در گیلان برگزار می شود.

مدیر اجرایی تور گردشگری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه به منظور حمایت از تولید داخلی به ویژه که محصول استراتژیک در استان گیلان محسوب می شود، اظهار کرد: تور گردشگری «واکاوی تاریخ چای» روز جمعه ششم مهر ماه سال جاری در گیلان برگزار می شود.

مهری شیرمحمدی با بیان اینکه این تور گردشگری همزمان با چین پاییزه برگ سبز چای در استان گیلان برگزار می شود، افزود: چای بعد از برنج مهمترین محصول کشاورزی گیلان است ولی متاسفانه در سال های اخیر ۳۲ هکتار از باغات چای در گیلان مورد بی مهری قرار گرفته و در اثر همین بی توجهی و کاهش درآمد کشاورزان، شاهد تغییرکاربری باغات چای و به تبع آن کاهش تولید برگ سبز چای،  تعطیلی و تخریب کارخانه های آن هستیم.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه امروز سومین و بزرگترین کارخانه چای کشور که توسط یکی از بانفوذترین شخصیت های تاریخی در دوره قاجار و  پهلوی نخست وزیر بود در حال نابودی است، گفت: هدف از برگزاری این تور را توجه به حفظ باغات چای و احیای کارخانه های متروک چای است.

شیرمحمدی به برخی از برنامه های این تور نیز اشاره و خاطرنشان کرد: در این تور یک روزه حاضران از کارخانه قوام السلطنه، مرکز پژوهش چای کشور، تنها موزه چای و مزار کاشف السلطنه بازدید کرده و همزمان با برداشت دوم برگ های سبز چای با حضور در یکی از کارخانه های فعال چای خشک کنی، از نزدیک با فرآوری و تولید چای آشنا می شوند.

کد خبر 4406153

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha