به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ نصراله بیگلری در این باره اظهار کرد: با توجه به مصادف شدن روزهای پایانی تعطیلات تابستانی با روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی در حال حاضر در محورهای کرج - قزوین، قزوین - رشت و قزوین - زنجان، شاهد ترافیک پر حجم هستیم.
وی پیش بینی کرد: از بعد از ظهر امروز میزان ترافیک در این محورها سنگین شود.
رئیس پلیس راه استان افزود: امروز از ساعت ۱۲ تا ۲۴ در محور قزوین - رشت و بالعکس تردد کامیون و تریلر به جز حاملان مواد سوختنی و فاسد شدنی ممنوع است.
سرهنگ بیگلری اضافه کرد : همچنین تردد موتور سواران و توقف وسایل نقلیه در حاشیه آزادراه ها ممنوع است.
وی گفت: برای جلوگیری از تخلفات رانندگی ۶ ایستگاه پلیس راه در جادههای استان مستقر است و گشتهای محسوس و نامحسوس افزایش مییابد.
رئیس پلیس راه استان اضافه کرد: ۲۶ دستگاه دوربین هوشمند ثابت و ۴۸ دستگاه دوربین کنترل سرعت دستی برای کنترل تخلفات رانندگی فعال است.
سرهنگ بیگلری با اشاره به تردد روزانه ۲ هزار دستگاه اتوبوس از محورهای مواصلاتی استان گفت: نظارت و کنترل مستمر بر رفتار رانندگان ناوگان مسافربری به ویژه رانندگان اتوبوسها با سامانه هوشمند کنترل الکترونیکی با دقت انجام خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: پلیس با قاطعیت و بدون اغماض با تخلفات رانندگان متخلف و توقیف خودروهای آنان برخورد خواهد کرد.
رئیس پلیس راه استان از رانندگان خواست قبل از شروع سفر از سلامت فنی وسیله نقلیه خود اطمینان یابند و در زمان رانندگی سرعت مطمئن را رعایت کنند.
در روزهای تعطیل روزانه بیش از یک میلیون خودروها در جاده های استان قزوین تردد می کنند.
نظر شما