پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۰ بهمن ۱۳۸۵، ۱۱:۰۶

/ با هدف مقابله با سرقت های خودکار صورت گرفت /

ساخت قفل صفحه کلیدی مولکولی

ساخت قفل صفحه کلیدی مولکولی

دانشمندان انستیتو علوم ویزمن در آمریکا موفق به ساخت مولکولی شده اند که می تواند عملکردی همچون نسخه فوق العاده کوچک قفل های صفحه کلید برای جلوگیری از سرقت های خودکار داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، این مکانیسم منحصربفرد امکان استفاده از سیستم مورد نظر را تنها زمانی فراهم می آورد که رمز عبور صحیح وارد شود. این رمز شامل یک سری شماره هاست که طی توالی خاصی وارد می شوند.

این مولکول که در آزمایشگاه پروفسور آبراهام شانزر از دپارتمان شیمی آلی ساخته شده است، ترکیبی از دو واحد کوچکتر یا کاوشگر فلئورسنت است که به وسیله زنجیره مولکولی از یکدیگر جدا شده اند.

یکی از این دو کاوشگر به رنگ آبی فلوئورسنت روشن و دیگری به رنگ سبز درمی آید اما این رنگ ها تنها زمانی شکل می گیرند که شرایط محیطی بدون اشکال باشند.

بر اساس گزارش فایننشال اکسپرس، منظور از این شرایط صحیح، اطلاعات ورودی معتبر به سیستم مورد نظر است. این موارد به جز پالس های الکتریکی، یک صفحه کلید الکترونیکی شامل یون های آهن، اسید و نور ماوراء بنفش نیز است.

به گفته اعضای این گروه استفاده از این فناوری جدید می تواند در سیستم های گوناگون از جمله اپراتورهای رایانه ای مورد استفاده قرار گیرد.

کد خبر 440739

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha