پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۲۵

استاندار همدان:

مهارت‌آموزی در مدارس استان همدان اولویت قرار گیرد

مهارت‌آموزی در مدارس استان همدان اولویت قرار گیرد

همدان - استاندار همدان گفت: مهارت‌آموزی در مدارس استان همدان اولویت قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدناصر نیکبخت پیش از ظهر یکشنبه در مراسم بازگشایی مدارس استان همدان در مدرسه علاقبندیان گفت: همزمانی بازگشایی مدارس با هفته دفاع مقدس یک فرصت است که درس آزادگی و ایثار به خوبی برای دانش آموزان بیان شود.

وی بابیان اینکه دشمنان قسم خورده همیشه در پی ضربه زدن به کشور با عظمت ایران بوده و هستند، گفت: یک نمونه از این موارد حادثه تلخ دیروز در اهواز بود غافل ازاینکه مردم ایران در برابر تمام توطئه هاخواهندایستاد.

نیکبخت عنوان کرد: دشمن همیشه به دنبال تفرقه است و ما باید وحدت خود را حفظ کنیم و براساس فرموده مقام معظم رهبری همه باید به دولتی که خط مقدم است کمک کنند.

وی در ادامه بابیان اینکه باید در مدارس مهارت آموزی اولویت قرارگیرد، گفت: از تلاش های فرهنگیان استان همدان در حوزه تعلیم و تربیت تشکر می کنم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان نیز در این مراسم با گرامیداشت هفته دفاع مقدس عنوان کرد: زنگ مقاومت یادآور رشادت‌های ۸ ساله ملت، ‌ دانش‌آموزان و ایثارگران سرافراز در مقابل کفر و استکبار جهانی است.

محمد پورداوود بابیان اینکه رزمندگان ۸ سال در جنگ تحمیلی ایستادگی و مقاومت کردند و با پایمردی عزت شکوفایی و سرافرازی امروز کشور را رقم زدند، عنوان کرد: شکوفایی و پیشرفت امروز کشور نشأت گرفته از مقاومت رزمندگان و ایثارگرانی است که در دوران دفاع مقدس جانانه مقابل دشمن ایستادند و الگویی تمام عیار را به ملت‌های مسلمان ارائه دادند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان بااشاره به اینکه دانش‌آموزان و فرهنگیان در روزهای خون و حماسه سنگر مدرسه را رها کرده و در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل حاضر شدند، اضافه کرد: هزاران دانش‌آموز شهید جان خود را نثار آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب کرد تا امروز ملت ایران آزاد و سرافراز به عنوان الگوی شهادت و ایثار به دنیا معرفی شود.

کد خبر 4409825

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha