پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۴

همدلی و راستگویی از دستاوردهای ۸ سال دفاع مقدس بود

همدلی و راستگویی از دستاوردهای ۸ سال دفاع مقدس بود

شیراز _ رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان فارس گفت: توکل به خداوند، راستگویی و همدلی میان مردم و مسئولین از مهمترین دستاوردهای ۸ سال دفاع مقدس بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا گرامی عصر دوشنبه در صحن علنی شورای شهر شیراز تصریح کرد: ۵۰ دستاورد شاخص می توان از دفاع مقدس عنوان کرد اما آنچه مهمتر است این بود که جنگ تحمیلی برای ملت مقدس شود.

وی ادامه داد: جنگ باعث ویرانی و خسارت است اما به واسطه اینکه ما جنگ طلب نبوده و نیستیم و دفاع کردیم برای ثابت کردن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران این دفاع مقدس شد.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس تاکید کرد: رهبری امام(ره)، توکل به خداوند و همدلی مردم باعث زمین گیر شدن دشمنان شد.

گرامی تصریح کرد: اخلاص مردم نقش مهمی داشت زیرا همه امام(ره) را قبول داشتند و به فرمان لبیک گفتند.

وی یادآور شد: نقش مردان و زنان مهم بود اما نقش زنان در حفظ خانواده بسیار مهم بود و نشان از حرکت برای رضای خداوند بود.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس افزود: دفاع مقدس نشان داد که در زمان بحران همه در کنار هم خواهند بود و نشانه بارز دستاورد دفاع مقدس بر پایه اخلاص، راستگویی و.. بود.

کد خبر 4411424

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha