پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

«این»: «اون» به خلع سلاح اتمی کشورش پایبند است

«این»: «اون» به خلع سلاح اتمی کشورش پایبند است

رئیس جمهوری کره جنوبی تأکید کرد: رهبر کره شمالی به خلع سلاح اتمی کشورش پایبند است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یونهاپ، «مون جائه این» رئیس جمهوری کره جنوبی امروز و در حاشیه هفتاد و سومین مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک به خبرنگاران اعلام کرد: رهبر کره شمالی به تعهد خود برای خلع سلاح اتمی کشورش پایبند است.

رئیس جمهوری کره جنوبی در این خصوص گفت: توافق جدید با دیگر توافقات قبلی فرق دارد. آن زمان هر توافقی از طریق مذاکرات کاری شش جانبه به دست می آمد و برای همین شکسته می شد؛ اما توافق این بار میان سران آمریکا و کره شمالی است که دیداری تاریخی با یکدیگر داشته اند.

وی در ادامه تأکید کرد: اکنون تلاش برای دستیابی به یک توافق صلح است و باید در این راستا کمک کنیم.

کد خبر 4413823

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha