پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ مهر ۱۳۹۷، ۲۱:۴۴

استاندار لرستان خبر داد:

جذب ۱۴ میلیارد تومان اعتبار اشتغال روستایی در «سلسله»

جذب ۱۴ میلیارد تومان اعتبار اشتغال روستایی در «سلسله»

الشتر- استاندار لرستان از جذب ۱۴ میلیارد تومان اعتبار اشتغال روستایی در شهرستان سلسله خبر داد.

سید موسی خادمی در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: امروز چهارشنبه این توفیق نصیب ما شد که سفری به شهرستان سلسله داشته باشیم و در رابطه با اشتغال جلساتی را برگزار کنیم.

وی گفت: اولین جلسه کارگروه اشتغال بود که در آن آخرین وضعیت جذب منابع اعتباری مربوط به اشتغال روستایی و عشایری با تاکید بر وضعیت شهرستان مطرح شد؛ خوشبختانه شهرستان کل سهم خود را از این اعتبارات جذب کرده و بیش از سهم خودش آمادگی جذب دارد.

استاندار لرستان با بیان اینکه تاکنون ۱۴ میلیارد تومان اعتبار اشتغال در سلسله جذب شده است، تصریح کرد: این تسهیلات اشتغال منابع خوب و کم بهره ای هستند و برای مجموعه کشاورزی و عشایری ما خیلی تسهیلات موثری می‌تواند باشد.

خادمی با تاکید بر اینکه همچنین گزارشی از آخرین وضعیت طرح کارآموزان و کارورزان و مهارت آموزان هم مطرح شد که عملکرد خوبی است، افزود: امیدواریم که این عملکرد خوب در ادامه سال تکرار شود و علاوه بر این یک سری موارد کلی هم مربوط به مسائل اقتصادی و عمرانی شهرستان مطرح شد؛ برخی از پروژه‌های عمرانی و مشکلات مربوط به شهرک صنعتی و همچنین موضوع مهم گردشگری مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه جلسه دیگر ما با کارآفرینان و فعالان اقتصادی شهرستان بود که مشکلاتی دارند و متاسفانه در این روزها مشکلات آنها بیشتر شده است، اظهار داشت: با سیستم بانکی مشکلاتی دارند با دستگاه های خدمات رسان مشکلاتی دارند که مطرح شده و قرار شد که امسال یک جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ویژه خود شهرستان چه در استان یا در محل شهرستان برگزار شود.

کد خبر 4413827

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha