پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

معاون رئیس جمهوری اندونزی هشدار داد؛

احتمال افزایش قربانیان زلزله و سونامی «سولاوسی» به هزاران نفر

احتمال افزایش قربانیان زلزله و سونامی «سولاوسی» به هزاران نفر

معاون رئیس جمهوری اندونزی از احتمال افزایش شمار کشته شدگان زمین لرزه و سونامی روز جمعه این کشور به هزاران نفر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، معاون رئیس‌جمهوری اندونزی اعلام کرد شمار قربانیان زمین لرزه بزرگ در جزیره سولاوسی و سونامی پس از آن، ممکن است «به هزاران نفر برسد».

زمین‌لرزه ۷.۵ ریشتری روز جمعه در سولاوسی هزاران نفر را آواره کرده‌ است.

مرکز زمین‌لرزه روز جمعه، پالو کورو در جزیره سولاوسی از مجمع الجزایر اندونزی، پیشتر نیز مرکز زمین‌لرزه‌های شدیدی در این منطقه بوده‌ اما این بار، زمین‌لرزه امواج شـش متری سونامی را نیز راهی ساحل کرده‌ است.

تاکنون کشته‌شدن ۴۲۰ نفر، عمدتا از ساکنان شهر «پالو»، مرکز سولاوسی تائید شده‌است، اما امدادگران در تلاش برای دستیابی به مناطق دور افتاده جزیره هستند.

در خود پالو نیز شمار قربانیان ممکن است افزایش پیدا کند، چرا که آژانس فجایع طبیعی دولت اندونزی می‌گوید صدها نفر از ساکنان این شهر ۳۳۵ هزار نفری ناپدید شده‌اند.

«ویلم رامپانگیله‌ی» رئیس آژانس فجایع طبیعی اندونزی به خبرنگاران گفته احتمالا دهها نفر هنوز زیر آوار هستند و بسیاری دیگر نیز با امواج سونامی به دریا کشیده شده‌اند.

در زمان وقوع سونامی صدها نفر از شهروندان برای شرکت در فستیوالی در ساحل بسر می‌بردند.

سولاوسی تقریبا در مرکز مجمع‌الجزایر اندونزی بین دریای فلورس و دریای سلب قرار دارد.

زمین‌لرزه سولاوسی شدیدتر از چند زمین‌لرزه بزرگ و مرگبار چند سال اخیر در اندونزی از جمله، زمین‌لرزه ۲۰۰۶ در یوگیاکارتا و زمین‌لرزه تابستان گذشته در لومبوک بود.

زمین‌لرزه سال ۲۰۰۴ در سوماترای اندونزی، با قدرت ۹.۱ ریشتر و بیش از ۲۲۰ هزار کشته، یکی از بزرگترین و مرگبارترین زمین‌لرزه‌های جهان در دهه‌های اخیر به شمار می‌رود.

کد خبر 4416299

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha