پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۰:۲۹

مدیرکل حج و زیارت استان زنجان:

زائرین اربعین حسینی باید در سامانه سماح ثبت نام کنند

زائرین اربعین حسینی  باید در سامانه سماح ثبت نام کنند

زنجان- مدیر کل حج و زیارت استان زنجان گفت: زائرین اربعین حسینی باید در سامانه سماح ثبت نام کنند تا بتوانند ویزا دریافت کنند.

فرامرز بابایی در گفتگو با خبرنگار مهر به فعالیت سامانه سماح اشاره کرد و افزود: ثبت‌نام زائران اربعین تنها از طریق سامانه سماح انجام می‌شود و شهروندان زنجانی با مراجعه به این سامانه، یکی از دفاتر زیارتی اعلام‌شده زیر نظر حج و زیارت را انتخاب می‌کنند.

مدیر حج و زیارت استان زنجان گفت: زائران بدون اخذ ویزا امکان سفر به کشور عراق را ندارند و برای اخذ روادید ۴۰ دلار با احتساب هر دلار به قیمت ۸ هزار تومان پرداخت می‌شود.

بابایی تأکید کرد: حج و زیارت استان زنجان زائرین اعزام‌شده به اجتماع عظیم حسینی را بیمه خواهد کرد و خوشبختانه اقدامات لازم برای اعزام زائرین به اجتماع عظیم حسینی در دستور کار قرارگرفته است.

وی افزود: رسانه‌ها اطلاع‌رسانی لازم از سامانه سماح (ثبت‌نام برای اجتماع عظیم حسینی) را در دستور کار جدی خود قرار دهند و مردم با ثبت‌نام در این سامانه ویزا دریافت خواهند کرد.

مدیرکل حج و زیارت استان زنجان تصریح کرد: افرادی که در سامانه سماح ثبت‌نام نکنند نمی‌توانند ویزا دریافت کنند و اگر نامشان در سامانه سماح نباشد پلیس اجازه خروج از کشور را نمی‌دهد.

کد خبر 4417140

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha