پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۲:۰۵

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان عنوان کرد:

کشف ۲۰ کیلوگرم تریاک در همدان/ ۲ قاچاقچی دستگیر شدند

کشف ۲۰ کیلوگرم تریاک در همدان/ ۲ قاچاقچی دستگیر شدند

همدان - رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان از کشف ۲۰ کیلو گرم تریاک با لفافه و دستگیری ۲ قاچاقچی در این استان خبر داد.

سرهنگ هادی قزوینه در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در پی اقدامات اطلاعاتی چند ماهه بر روی یک باند تهیه و توزیع مواد مخدر مشخص شد این باند قصد تهیه و انتقال مواد مخدر از استان های مرکز کشور به استان همدان را دارد.

وی افزود: با یک اقدام هوشمندانه و دقیق کارکنان پلیس مبارزه با مواد مخدر استان، قاچاقچیان در ورودی شهر همدان شناسایی و دستگیر شدند.

سرهنگ قزوینه بیان کرد: طی بازرسی از خودرو سواری این قاچاقچیان که زن و شوهر بودند، ۲۰ کیلو گرم تریاک با لفافه کشف و متهمان به مرجع قضایی معرفی شدند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان گفت: اشراف اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر باعث شده قاچاقچیان مواد مخدر نتوانند به راحتی به اهداف شوم و پلید خود برسند.

کد خبر 4417544

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha