به گزارش خبرگزاري مهربه نقل ازروابط عمومي ارتش جمهوري اسلامي رييس دفتر عقيدتي سياسي فرماندهي كل قوا در مراسم افتتاحيه بيست و سومين دوره مسابقات سراسري قرآن كريم ارتش جمهوري اسلامي ايران با اظهار اين مطلب افزود: جامعه ما يك جامعه مذهبي و قرآني است و از نظر جامعه شناسي ريشه هرگونه دگرگوني در چنين جامعه اي ، مذهبي است كه مصاديق تاريخي آن بسيار زياد است.
حجت الاسلام والمسلمين صفايي با تاكيد بر لزوم توجه بر جايگاه قرآن در جامعه گفت: عليرغم تاكيدهاي مكرر در مورد جايگاه قرآن و ائمه شناخت ما از آنها بسيار كم است و مورد بي مهري قرار گرفته اند.
رييس دفتر عقيدتي سياسي فرماندهي كل قوا اظهار داشت: معرفت و شناخت مقدمه عمل است و در ايران علي رغم آنكه احساسات زيادي در مورد ائمه نشان داده مي شود اين واقعيت وجو دارد كه شناخت واقعي وجودندارد و احساسات نمي تواند مبنا و ستون حركت باشد.
بر اساس اين گزارش حجت الاسلام والمسلمين بهرامي رييس عقيدتي سياسي نيروي زميني ارتش نيز گفت: قرآن بايد مبناي حركت ها و برنامه ريزي ها باشد و علي رغم فعاليتهايي كه طي سالهاي اخير در اين زمينه صورت گرفته باز هم تا وضعيت مطلوب فاصله زيادي داريم.
رييس عقيدتي سياسي نيروي زميني ارتش بااشاره به فرازهايي از نهج البلاغه و صحيفه نور اظهار داشت: قرآن سرچشمه همه چيز است و مسلمانان هر چه دارند از قرآن و بركات قرآن دارند.
اين دوره از مسابقات تحت عنوان "يادواره با قرآن در بيست و پنجمين سال انقلاب اسلامي" باحضور 230 قاري و حافظ برتر ارتش از روز شنبه (22 آذرماه) آغاز شد كه طي سه روز قاريان و حافظان برگزيده پاپور و وظيفه نيروهاي زميني ، هوايي و دريايي و ستاد مشترك ارتش در سه رشته "حفظ" ، "قرائت" و "درك مفاهيم" قران كريم به ميزباني نيروي زميني ارتش به رقابت خواهند پرداخت.
بر اساس اين گزارش بخش مقدماتي اين دوره از مسابقات طي 10 ماه و با حضور 14 هزار نفر از حافظان و قاريان در سطح نيروهاي زميني ، هوايي و دريايي و ستاد مشترك ارتش انجام شد.
نظر شما