پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۲:۲۶

فرمانده دانشگاه تربیت پاسداری امام حسین(ع):

هدف دشمن تخریب وحدت بین ملت و مسئولان است

هدف دشمن تخریب وحدت بین ملت و مسئولان است

گرگان- فرمانده دانشگاه تربیت پاسداری امام حسین(ع) گفت: دشمن وحدت بین ملت و مسئولان را هدف قرار داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی فضلی، ظهر پنج شنبه در رزمایش اقتدار عاشورایی ۲ که در ورزشگاه آزادی گرگان برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری این رزمایش انسجام جبهه انقلاب اسلامی و حفظ انسجام ملت بزرگ و نجیب ایران است و اکنون با این حضور انسجام و اقتدار به زیبایی به منصه ظهور و بروز رسیده است.

وی با بیان این که تجمع پرشکوه ۷۰۰ هزار نفری بسیجیان در سراسر کشور برگزار شده، افزود: مرد و زن، پیر و جوان و همه اقشار در دفاع از اسلام امروز در کنار هم قرار گرفتند تا شکوه انقلاب اسلامی را به همگان نشان دهند.

فضلی یادآور شد: با پیروزی انقلاب اسلامی، دشمن هم خصومت خود را آغاز کرد و در همان اوایل پیروزی انقلاب اسلامی درصدد برآمد تا با ایجاد اختلاف و تفرقه بین اقوام و مذاهب، انقلاب را دچار چالش کند.

وی گفت: دشمن نخستین تفرقه‌افکنی‌هایش را در استان گلستان و از شهر گنبدکاووس آغاز کرد و پس از آن آتش تفرقه به تبریز، خوزستان، سیستان و بلوچستان و کردستان و بعد هم به تهران رسید.

فضلی با بیان این که اگر وحدت و یکدلی و اطاعت مطلق از امام خمینی (ره) نبود، امروز نمی‌توانستیم ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی ایران را با هم جشن بگیریم، تصریح کرد: امروز دشمن همه ظرفیت‌ها و استعدادهای خود را برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی به کار گرفته است، تا بتواند بین امام و امت فاصله و شکاف بیندازد.

وی تأکید کرد: مردم ایران از آن بحران‌های به ظاهر شکننده اول انقلاب عبور کردند اما دشمنی‌ها همچنان ادامه داشت تا این که استکبار در سپاه رژیم بعث عراق جمع و وارد میدان نبرد با ایران شد.

فضلی با اشاره به سخن امام خمینی (ره) درباره تجاوزگری رژیم بعثی که او را دیوانه‌ای خطاب کرده که سنگی زده و شیشه‌ای را شکسته است، اظهار کرد: دریادلان بسیجی و جمعی از پاسداران در این هنگام احساس وظیفه کرده و به میدان آمدند که حاصل آن جمعیت ۵۰ درصدی بسیجیان شهید، جانباز، ایثارگر و آزاده است.

وی خاطرنشان کرد: امروز پس از ۴۰ سال در برابر همه خواسته‌های مستکبران ایستاده‎ایم و اگر امروز آمریکا عرض اندام می‌کند و فشار و محاصره اقتصادی راه می‌اندازد و به بهانه برخی مشکلات داخلی و با استفاده از عملیات روانی به دنبال ایجاد شکاف و فاصله بین امام و امت است ما باید هوشیار باشیم و در دام دشمن قرار نگیریم.

فضلی گفت: به فضل الهی و همت دولت‌مردان و سایر قوا و مجاهدت ملت ایران، این مرحله را هم با سربلندی پشت سرخواهیم گذاشت.

کد خبر 4420515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha