پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۳:۳۲

معاون دادستان مرکز خراسان رضوی:

گروگانگیری معتاد شیشه ای در مشهد با آزادی گروگان خاتمه یافت

گروگانگیری معتاد شیشه ای در مشهد با آزادی گروگان خاتمه یافت

مشهد- معاون دادستان مرکز خراسان رضوی گفت: معتاد شیشه ای که خواهر و خواهرزاده خود را گروگان گرفته بود دستگیر و گروگان ها آزاد شدند.

به گزارش خبرنگارمهر، حسن حیدری ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ساعت ۲ و ۳۰ دقیقه بامداد  شنبه فردی وارد منزل خواهر خود شده و در آشپزخانه مشغول مصرف شیشه می‌شود که این حرکت با اعتراض خانواده وی رو به رو می شود.

وی افزود: در واکنش به‌اعتراض خانواده، این فرد که در حالت توهمی قرار داشته از شوهر خواهر خود اسلحه در خواست می کند و با چاقویی که همراه داشته، دو ضربه به‌شوهر خواهر خود وارد می‌کند که با فریاد شوهر خواهر و ملتهب شدن اوضاع، خواهر این فرد معتاد به‌حیاط فرار کرده و از صاحب‌خانه کمک خواسته است.

معاون دادستان مرکز خراسان رضوی  ادامه داد:مرد مصدوم از منزل خارج می‌شود، اما همسر وی که باردار است به‌همراه کودک ۵ساله این خانواده، در دست مرد معتاد گرفتار می‌شوند که پلیس برای انجام عملیات رهاسازی گروگان‌ها وارد عمل شده و گروگان ها آزاد می شوند.

وی بیان کرد:مصدوم این حادثه که شوهر خواهر متهم است در بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بستری و تحت مداوا قرار دارد.

کد خبر 4422061

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha