پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۲:۳۲

نماینده ولی فقیه در هرمزگان:

کار مردم در ادارات را امروز و فردا نکنید

کار مردم در ادارات را امروز و فردا نکنید

بندرعباس - نماینده ولی فقیه در هرمزگان گفت: امروز و فردا کردن کار مردم موجب پیدایش رشوه در جامعه و گسترش آن شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی پیش ازظهر دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه اما سجاد(ع) بیان داشت: برخی افراد فریاد آمریکایی‌ها را می‌شنوند، می‌گویند کار تمام شد در صورتی که باید بگویند کار آمریکا تمام شد.

وی اظهارداشت: آمریکایی‌ها هر روز در حال عقب‌نشینی هستند همان‌طور که پیش از انقلاب اسلامی ۶۰ هزار نیروی آمریکایی در کشور ما حضور داشتند اما امروز دیگر جایی ندارند.

آیت‌الله نعیم‌آبادی با اشاره به اینکه روزگاری لبنان در مشت رژیم غاصب صهیونیستی قرار داشت اما امروز به همت نیروهای حزب‌الله لبنان اسرائیل جرئت عرض‌اندام ندارد، خاطرنشان کرد: امروز باید بگوییم آمریکا شکست‌خورده است نه اینکه گفته شد شکست خواهد خورد.

وی با انتقاد از برخی افراد که دل مردم را خالی می‌کنند، اضافه کرد: آمریکا امروز از جمهوری اسلامی و اقتدار می‌هراسد و ما هیچ ترسی از آن‌ها نداریم و امروز دنیا از توسعه اندیشه سیاسی جمهوری اسلامی می‌هراسد.

نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان بابیان اینکه مسائل اقتصادی سرطان نیست بلکه یک تب و قابل‌درمان است، عنوان کرد: نقش رشوه و قدرت تخریبی آن باید جدی گرفته شود و لازم است بسیج نیز در این موضوع وارد شود.

وی بابیان اینکه نگذارید کار مردم در ادارات امروز و فردا شود تا حق خود را بخرند، عنوان کرد: اگر بتوانیم جامعه را از رشوه و شایعه حفظ کنیم، هیچ خطری ما را تهدید نمی‌کند.

آیت‌الله نعیم‌آبادی در پایان بابیان اینکه با داشتن رهبری شجاع و مدبر هیچ خطری جمهوری اسلامی را تهدید نمی‌کند، خاطرنشان کرد: از ابتکار و نبوغ سرهنگ سالاری در سپاه بندرعباس مطلع هستم و امیدوارم طرح وی در مشارکت محلات در برطرف شدن مشکلات محلات عملی و توسعه یابد تا ریشه فساد برچیده شود.

کد خبر 4424157

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha