پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۳:۲۷

معاون استاندار خراسان رضوی :

شناسایی افراد کارآمد و توانمند زمینه ساز توسعه می شود

شناسایی افراد کارآمد و توانمند زمینه ساز توسعه می شود

تربت حیدریه- معاون استاندار سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: شناسایی افراد کارآمد به ویژه جوانان نخبه و بانوان توانمند حرکت در مسیر توسعه شهرستان را سرعت می دهد.

به گزارش خبرنگارمهر، محمد رحیم نوروزیان ظهر دوشنبه در نشست با فعالان سیاسی رشتخوار اظهار کرد: می توان با شناسایی افراد کارآمد به ویژه جوانان نخبه و بانوان توانمند زمینه حرکت در مسیر توسعه شهرستان را سرعت داد و استفاده از ظرفیت اشخاصی که دغدغه خدمت به مردم در چارچوب سیاست های دولت را دارند از اولویت های استانداری در انتصابات است.

وی افزود: ایجاد فضای باز و حمایت از فعالیت های قانونی تمام جریان ها و دیدگاه های سیاسی در شهرستان رشتخوار لازم و ضروری است.

معاون استاندار سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: در جلسه اخیر با فرمانداران استان بر لزوم شناسایی و معرفی مدیران ناکارآمد و ناهمسو با دولت تاکید شده است و باید از مداخلات حاشیه ای افراد غیر مسئول وغیر کارشناس در سیستم مدیریت شهرستان جلوگیری کرد.

وی گفت: جریان های فکری ناهمسو با دولت می توانند با نقد منصفانه زمینه شناسایی آسیب های موجود و رفع آنان را برای مدیران فراهم کنند.

وی بیان کرد:مقام معظم رهبری همواره حمایت خود از دولت را در برهه های مختلف اعلام داشته اند و این رویه باید توسط سایرین نیز دنبال شود و اکنون کشور در یک پیچ تاریخی مهم قرار دارد که برای عبور موفق از آن نیازمند حمایت تمامی اقشار و گروه های فکری و سیاسی است.

نوروزیان تاکید کرد:با توجه به مشکلات اخیر ایجاد شده در کشور به ویژه در حوزه اقتصادی نیاز به تلاش بیشتری از سوی مدیران برای کاهش مشکلات احساس می شود چرا که برخی از این شرایط به عنوان عاملی برای تخریب دولت و فعالیت علیه مسئولان استفاده می کنند.

کد خبر 4424294

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha