عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود:" با توجه به كثرت پزشكان بيكار و تربيت بيش از حد نياز پزشكان توسط وزارت بهداشت ، تصور نمي شود كه ما با كمبود پزشك براي فرستادن به مناطق محروم روبرو باشيم بنابراين نرفتن پزشكان به مناطق محروم ناشي از كمبود اين نيروها نيست بلكه بايد چاره اي اساسي تر براي اين موضوع انديشيد."
دكتر محمد علي كوزه گر با اعلام مخالفت خود در تصويت اين طرح در مجلس گفت:" اين سهميه بندي چه به نفع زنان و چه مردان باشد درهر صورت طرحي تبعيض آميز است و بايد افراد داوطلب به تناسب توانايي ها و قابليتهاي خود در يك رقابت كاملا آزاد و سالم به رقابت بپردازند و ايجاد چنين تبعيضي غير قابل قبول است."
وي ادامه داد:" وزارت بهداشت به جاي آنكه منافع مردم را در ايجاد تبعيض در پذيرش دانشجو تعقيب كند ، بهتر است با برنامه ريزي درست اين تعداد پزشك بيكار را به كار گيرد و با تربيت بيش از اندازه پزشك سعي در استثمار آنها نكند زيرا نبايد شرايط را به گونه اي فراهم كرد كه پزشكان مجبور به خدمت در هر شرايطي باشند."
وي با اشاره به فراهم آوردن حداقل امكانات رفاهي در مناطق دور گفت:" بهترين راهكار براي كمبود پزشك در مناطق دور و رفع نياز اين مناطق فراهم كردن شرايط مناسب در اين مناطق است زيرا در اين صورت بسياري از پزشكان تمايل به خدمت در اين مناطق را خواهند داشت و طرح مباحث فرعي در حل معضل كمبود پزشك در مناطق محروم كاري غير كارشناسانه و نداشتن تحليل درست از مسايل كلان كشور است."
اين نماينده مجلس پذيرش جنسي را راهكاري مناسب در حل نياز مناطق محروم به خدمات پزشكي ندانست و ادامه داد:" با توجه به تبعيض آميز بودن اين طرح تصور مي كنم كه چنين طرحي با موافقت مجلس روبرو نشود."
نظر شما